Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

IGRÁČEK - Poštová úradníčka s poštou a doplnky

Zobraziť katalóg
IGRÁČEK - Poštová úradníčka s poštou a doplnky
5 1 hodnotení
Figúrka odporúčaný vek od 3 rokov - 1,10 €/ks
Kód:  EF029 Produktové číslo:  8592168221158
IGRÁČEK - Poštová úradníčka s poštou a doplnky Predaj skončil

IGRÁČEK - Poštová úradníčka s poštou a doplnky

Legendárny hračka IGRÁČEK, S ktorou sa hrali nielen vaši rodičia, ale aj rodičia vašich rodičov, je opäť späť. Svet Igráčka je plný farieb, prívetivých tvarov a vľúdnosti. Figúrky si obľúbia aj dnešné deti, ktoré spoľahlivo odláka od počítačov a inej virtuálnej zábavy. Nechajte svoje deti i seba podľahnúť kúzlu histórie, ktorá sa obrodil farebnejšie a roztomilejší než kedy predtým. Jednoduché figúrky pomáhajú dieťaťu spoznávať lepšie jeho okolia a otvárajú lákavý svet plný príbehov a fantázie. Hračka je určená pre všetky deti od 3 rokov.

Veľkou silou figúrok Igráčka je veľmi lákavé vyobrazenie všetkých možných povolaní a príslušenstva, ktoré danej profesie využívajú. Dieťa sa tak ľahko môže identifikovať so svojou vysnívanou budúcej profesií a spoznať všetky jej stránky už v rannom veku. Nech si už vyberie povolanie akékoľvek, Igráček mu ukáže jeho žiarivú tvár. Všetky súčasti hračiek boli vyrobené v Českej republike, čo je zárukou ich precízneho spracovania a kvality.

Igráček - poštová úradníčka je zamestnaná po celý deň - vziať známku, obálku a použiť pečiatku. Potom zase prijať balík a vydať dôležitú zásielku. Okrem samotnej figúrky v sete nájdete tiež nádherne vybavenú poštu. Pošta je navyše súčasťou unikátneho rozložiteľného kufríku, ktorý si môžete zobrať všade so sebou. Rozmery rozloženého interiéru sú 31 x 11,8 x 11,5 centimetrov.
Poznámka:
» Všetky figúrky Igráček

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IGRÁČEK - Poštová úradníčka s poštou a doplnky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IGRÁČEK - Poštovní úřednice s poštou a doplňky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Igráček - Postbeamten mit den Pfosten und Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Igráček - Postbeamten mit den Pfosten und Zubehör. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IGRÁČEK - Poštovní úřednice s poštou a doplňky.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií