Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Intel Core 2 Quad Q8300

Zobraziť katalóg
Intel Core 2 Quad Q8300
5 1 hodnotení
Procesor 2.50GHz, 1333MHz FSB, 2x 2MB cache, socket 775, EM64T BOX (Kentsfield)
Kód:  BO396e Produktové číslo:  BX80580Q8300

Intel Core 2 Quad Q8300

Unikátny štvorjadrový procesor Intel Core 2 Quad je exkluzívny procesor, ktorý prináša revolučný výkon s optimálnym využitím dvoch dvojjadrových procesorov. Vďaka tomu môžete v domácom počítači vytvoriť ekvivalent čtyřprocesorového servera, ktorý Vám umožní súbežne prevádzkovať niekoľko náročných aplikácií, ako sú napríklad profesionálny výpočtovej aplikácie, vedecké výpočty či rôzne simulácie a na pozadí pritom môžu bežať zabezpečovacie a antivírusové programy. Možno tak dosiahnuť maximálneho výkonu a škálovateľnosti pri neporovnateľne nižších nákladoch oproti nadobudnutie drahé základné serverové dosky a viac procesorov.

Technológia Intel Digital Media Boost zabezpečuje vyšší výpočtový výkon s plávajúcou desatinnou čiarkou, dôležitý najmä u aplikácií, ako sú CAD nástroje, 3D a 2D modelovanie, strih videa, digitálna hudba, digitálne fotografie a hry.Špičková podpora technológie Vivid zaisťuje unikátny podporu grafického výkonu v HD kvalite, čo možno dokonale využiť pri prehrávaní filmov.

Systém Advanced Intel Smart Cache umožňuje konštrukciu chytrejší, efektívnejšej vyrovnávacej pamäte a zbernice, ktoré zvyšujú výkon, rýchlosť odozvy a úspory energie. Procesor je vyrábaný technológiou 45 nanometrov, čo tiež prináša zmenšení rozmerov čipu a zníženie tepelného vyžarovania a spotreby. Medzi pokročilé funkcie patrí inteligentné riadenie spotreby Enhanced Intel SpeedStep slúžiace na zníženie taktu procesora a tým aj zmenšenie odberu energie pri jeho nedostatočnom vyťaženie otvorenými programami.


Parametre a špecifikácie:

Typ: Intel Core 2 Quad Q8300
Násobič: 7,5 x
Pracovná frekvencia: 2,5 GHz
Systémová zbernica: 1333 MHz
Jadro: Kentsfield
Počet jadier: 4
Pätica: Socket 775
Medzipamäť L2: 4 MB (2 x 2 MB)
Hustota integrácie: 45 nm
Tepelný výkon:95 W
Podpora 64-bitových inštrukcií EM64T kompatibilný s AMD64 v procesoroch Athlon64
Enhanced Intel SpeedStep




Upozornenie:
Pred nákupom skontrolujte kompatibilitu tohto procesora s Vašou základnou doskou! Niektoré staršie revízie dosiek s čipsety radu Intel 945 a Intel 975X nemusí podporovať platformu Intel Core 2 Quad/Yorkfield.




Pätica Socket 775 vyžaduje odbornú montáž! Na poškodenia spôsobené neodborným zaobchádzaním sa nevzťahuje záruka. Odporúčame nechať si zostaviť počítač naším servisným oddelením.

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intel Core 2 Quad Q8300
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Core 2 Quad Q8300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Core 2 Quad Q8300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Core 2 Quad Q8300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Core 2 Quad Q8300.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií