Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Intel Pentium Dual-Core E6500

Zobraziť katalóg
Intel Pentium Dual-Core E6500
Procesor 2.93GHz, 1066MHz FSB, 2MB cache, socket 775, EM64T BOX (Wolfdale-2M)
Kód:  BO383x Produktové číslo:  BX80571E6500 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Pentium Dual-Core E6500 Predaj skončil

Intel Pentium Dual-Core E6500

Spolehlivý procesor Intel Pentium Dual-Core je moderný dvojjadrový procesor, ktorý prináša revolučný výkon s optimálnym využitím dvoch jadier a nízku spotrebu.Procesor je optimalizovaný pre viac-vláknové aplikácie a multitasking.Môžete na ňom súbežne prevádzkovať niekoľko náročných aplikácií, napríklad graficky prepracované hry alebo profesionálnu výpočtovú aplikácie a na pozadí pritom môžu bežať zabezpečovacie a antivírusové programy.V balení s procesorom je dodávaný základné chladič s aplikovanou teplovodivou pastou.



Táto revízia navyše vychádza z nového jadra Wolfdale-2M, ktoré je vyrobené 45 nm procesom.Vďaka tomu sa procesor menej zahrieva a môže pracovať na oveľa vyšších frekvenciách.Zväčšená bola aj kapacita vyrovnávacej pamäte L2 na 2 MB.



Parametre a špecifikácie:




Typ:Intel Pentium Dual-Core E6500

Označenie jadra:Wolfdale-2M

Pracovná frekvencia:2,93 GHz

Systémová zbernica:1066 MHz

Pätica:Socket 775

Cache pamäť:2 MB L2

Hustota integrácie:45 nm

Spotreba:

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zvladne deska ASUS 05KPL-AM SE tento procesor? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Intel Pentium Dual-Core E6500
Príslušenstvo pre Intel Pentium Dual-Core E6500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Pentium Dual-Core E6500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Pentium Dual-Core E6500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Pentium Dual-Core E6500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Pentium Dual-Core E6500.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií