Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Intel Quad-Core XEON E5530

Zobraziť katalóg
Intel Quad-Core XEON E5530
Procesor 2.4GHz, BOX, bez chladiče, socket LGA1366, 8MB cache, 45nm Gainestown
Kód:  BO801d Produktové číslo:  BX80602E5530

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Quad-Core XEON E5530

Intel Quad-Core Xeon X5530 je extrémne výkonný štvorjadrový procesor určený pre nasadenie v serveroch a tých najvýkonnejších pracovných staniciach.Procesor je vyrábaný 45 nm výrobným procesom a je založený na prevereného jadre Nehalem.Intel Xeon 5530 je určený pre použitie so základnými doskami disponujúcimi päticou LGA1366.Každé z jeho štyroch jadier pracuje na frekvencii 2,4 GHz, vďaka čomu procesor ponúkne skutočne silný výpočtový potenciál.Procesor disponuje tiež 8 MB L2, čo je opäť výrazne väčšie množstvo, než s ktorým sa stretneme u väčšiny iných riešení.

Nová konštrukcia špecializované vysokorýchlostné zbernice umožňuje zvýšenie priepustnosti a rozšírenie prenosového pásma medzi jednotlivými procesormi a čipovou sadou.Procesor obsahuje celý rad inovatívnych funkcií, vďaka ktorým zvláda lepšie využívať systémové zdroje v rámci virtualizácie a zvyšuje rýchlosť odozvy aplikácií.Výhodou je tiež výborná optimalizácia pre viacvláknové aplikácie a bezproblémové použitie multitaskingu is náročnými programami.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Xeon Hotovo!
Socket
Intel 1366 Hotovo!
Modelové označenie
Intel Quad-Core XEON E5530 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2,4 GHz) Hotovo!
Funkcie
Virtualizácia, Pre servery, HyperThreading Hotovo!

Rad

Rad procesora
Intel Xeon Hotovo!
Socket
Intel 1366 Hotovo!
Modelové označenie
Intel Quad-Core XEON E5530 Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia procesora
2,4 GHz (2,4 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Funkcie
Virtualizácia, Pre servery, HyperThreading Hotovo!
TDP
80 W Hotovo!
Výrobné technológie
45 nm Hotovo!
L3 cache
8 MB Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intel Quad-Core XEON E5530 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Quad-Core XEON E5530. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Quad-Core XEON E5530. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Quad-Core XEON E5530. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Quad-Core XEON E5530.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií