AD homeoffice PET

Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T

Zobraziť katalóg
Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T
Set-top box LifeView LV3T, interní DVB-T TV/ FM přijímač, PCI, DO, EPG, Time-Shifting
Kód:  JT893g
Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T Predaj skončil

Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T

Spoľahlivá televízne karta určená pre príjem digitálneho terestriálneho TV vysielania (DVB-T).Pre pripojenie k počítaču je vybavená klasickým PCI rozhraním.Na karte nájdete anténny konektor IEC, pre pripojenie externej antény.Karta sa dodáva s pokročilým ovládacím programom s možnosťou priameho záznamu videa na disk vo formáte MPEG-2 alebo as podporou funkcie Time-Shift.Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač pre ľahkú a rýchlu obsluhu.Podpora EPG je samozrejmosťou.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:

Formát:
DVB-T

Rozhranie:
PCI 2.3

Podporované formáty:
Záznam:MPEG-2

Vstupy a výstupy:
Anténny IEC konektor

Obsah balenia:
TV karta
Diaľkové ovládanie
Batérie do diaľkového ovládania
CD so software

Poznámka:pred nákupom sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.cz / "> tu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií