iPhone 5 64GB bílý

Zobraziť katalóg
iPhone 5 64GB bílý
5 9 hodnotení
Mobilný telefón - Apple A6 Dual-core 1GHz, dotykový 4 "Retina 1136x640, interná pamäť 64GB, WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 8 Mpx fotoaparát s LED bleskom, GPS, Gyroskop, Akcelerometer, Lightning rozhranie, Slúchadlá EarPods
Kód:  RI018lw Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPhone 5 64GB bílý

iPhone 5 vám prináša veľa nových skvelých prvkov v zase o niečo kompaktnejším šasi. Jeho pozoruhodne tenký dizajn, ponúkol stále dostatok priestoru pre väčší displej a rýchlejší procesor. Rovnako ako nekompromisne rýchle bezdrôtové prenosy, ktoré ale nijako nepoznamenali výdrž batérie. Zbrusu nové slúchadlá sú zase navrhnutá tak, aby poskytovala špičkovú kvalitu prednesu a zároveň vám pohodlne padla. V novom iPhonu sa jednoducho objavila celý riadok skvelých prvkov, aby bol zase tým najlepším smartfónom na svete!

Najtenší, najľahší a najrýchlejší v histórii - to je iPhone 5
Je až neuveriteľné, že tak štíhly telefón ako iPhone 5 môže ponúknuť toľko skvelých funkcií. Väčší displej, rýchlejší procesor, najnovšie bezdrôtové prenosy, 8MP fotoaparát iSight a množstvo ďalších prvkov. Všetko v nádhernom hliníkovom šasi, ktoré bolo navrhnuté a spracované s nebývalou precíznosťou. Telo iPhone 5 je len 7,6 mm tenké a váži 112 gramov, takže je o 18 percent tenšia a 20 percent ľahší ako iPhone 4S. Na dosiahnutie takto skvelých hodnôt bolo treba úplne nanovo definovať každý detail a následne všetko spojiť v dokonale fungujúci celok.

4 "displej Retina - zobrazenie, ktoré vám vyrazia dych
Vývojári iPhone si dali starostlivo záležať, aby poskytli používateľom presne takú veľkosť displeja, ktorá ešte umožňuje pohodlné ovládanie jednou rukou. Displej iPhone 5 je síce väčší, než aký nájdete u predchádzajúceho modelu. Šírka celého telefónu však zostala rovnaká as ňou aj skvelá manipulovateľnosť a ovládateľnosť. Súčasné máte ale viac priestoru pre prezeranie celého obsahu. Zobrazenie s 326 bodmi na palec poskytuje tak hustú sieť zobrazenie, že vaše oko nedokáže rozlíšiť jednotlivé pixely. Impozantné rozlíšenie 1136 x 640 bodov dokáže navyše zobraziť až o 18% viac obsahu, než tomu bolo u iPhonu 4S. Farebná saturácia sa potom zlepšila o ohromujúcich 44%, takže si môžete byť istí, že sa zobrazenie bude živé a súčasné dokonale realistické.

Bezdrôtová konektivita rýchlosti blesku
iPhone 5 podporuje vysokorýchlostné siete HSPA, HSPA + a DC-HSDPA. Vďaka tomu môžete prechádzať internet, sťahovať a streamovať obsah bez akéhokoľvek čakania. Dvojpásmový modul Wi-Fi vám umožní využívať štandardu 802.11n na frekvenciách 2,4 i 5 GHz a prenášať tak dáta rýchlosťou až 150 Mbps a na oveľa väčšie vzdialenosti aj v rušenom prostredí.

Apple A6 - dvojnásobný výpočtový a grafický výkon
S novým procesorom A6 je všetko, čo robíte na iPhone 5, znateľne rýchlejší - oproti modelu A5 až dvojnásobne. Takže sa aplikácie spúšťanie webe, načítanie stránok a e-mailových príloh zobrazujú takmer okamžite. Ruka v ruke s tým ide aj dvojnásobný grafický výkon zaisťujúce dostatočnú podporu aj pre náročné aplikácie a hry. Všetko si teraz vychutnáte s rýchlejší frekvenciou snímkovanie pre hladšie a realistickejšie hranie.

Ešte lepšiu výdrž batérie
Nielen že je čip A6 navrhnutý tak, aby bol rýchly, zároveň je tiež extrémne úsporný. Aj Pri jeho výkonnosti vám iPhone 5 poskytne podporu pre až 8-hodinové surfovanie prostredníctvom siete 3G či telefonovanie. Rovnako ako umožňujúcej 10 hodín prehrávania videa.

Zbrusu nová slúchadlá
Vývojári Apple testovali viac ako stovku návrhov a prototypov rôznych slúchadiel, aby vytvorili špunty, ktoré pohodlne sedí, zostanú pevne v uchu aj pri športových aktivitách a zároveň produkujú kvalitný zvuk. Výsledkom sú Apple EarPods - tá najlepšia slúchadlá od Apple, aká ste kedy mali možnosť počuť. O zlepšené snímanie zvuku samotného telefónu sa zase stará hneď trojica zabudovaných mikrofónov - jeden na prednej strane, jeden na zadnej strane a jeden dolnej hrane. Predné a zadné mikrofóny spolupracujú na spracovanie zvukových vĺn, ktoré pomáha iPhone 5 zamerať zvuk a následne ho snímať s maximálnou čistotou a vernosťou. Zbrusu nová technológia redukcie šumu potom znižuje šum na pozadí, takže si môžete byť istí, že osoba na druhom konci vás bude počuť jasne a čisto.

Fotoaparát iSight - zachytávajte svet v ohromujúci kvalite
Fotografie s 8megapixelového snímača vyzerajú tak skvele, že je ťažké uveriť, že boli nadobudnuté "iba" mobilným telefónom. Všetky vylepšenia z iPhone 4S, ktorá urobila fotoaparát iSight svetovou jednotkou zostala zachovaná a navyše bola posunutá na ešte vyššiu úroveň. Nová panoramatická funkcia umožňuje zachytiť všetko v širokom detaile. Jedným plynulým pohybom, môžete zaznamenať priestor v rozsahu až 240 stupňov. Gyroskop, čip A6 a aplikácie Camera app potom spoločne vytvorí panoramatický záber s rozlíšením až 28 miliónov obrazových bodov.

Nový konektor Lightning
Extrémne štíhly a tenký dizajn si vyžiadal odstránenie 30pinového dokovacieho konektora a jeho nahradenie moderným portom Lightning. Ten dokáže prenášať dáta vo znateľne vyššej kvalite a zároveň je významne odolnejší. Ak však máte kúpené nejaké príslušenstvo s klasickým 30pinovým konektorom, nemusíte zúfať, k zakúpeniu je adaptérová redukcia, ktorá vám ho umožní pripojiť ik novému iPhonu 5.
Poznámka:

Ak chcete zabrániť poškodeniu tekutinou, vyhýbajte sa týmto situáciám:

  • Plávanie, alebo kúpanie sa s iPhonom.
  • Vystavovanie iPhonu natlakovanej vode, alebo silnému prúdu vody, napríklad pri sprchovaní, na vodných lyžiach, na wakeboarde, pri surfovaní, jazde na vodnom skútri a podobných činnostiach.
  • Používanie iPhonu v saune, alebo pare.
  • Zámerné ponáranie iPhonu do vody.
  • Práca s iPhonom pri teplotách mimo odporúčaný rozsah, alebo v extrémnom vlhku.
  • Pád iPhonu a ďalšie nárazy.
  • Rozoberanie iPhonu, vrátane odskrutkovávania skrutiek.

i

Odolnosť proti poliatiu, vode a prachu nie je trvalá a môže sa v dôsledku normálneho opotrebenia postupom času znížiť. Záručné podmienky nájdete tu.

» Všetky iPhone mobily

Chcete si o mobilných telefónoch prečítať viac? Ako vybrať mobil | Najlepšie telefóny | Najlepšie herné telefóny | Najlepšie fotomobily | Najlepšie odolné telefóny | Čínske telefóny | Záloha a obnova dát telefónu | Vrátenie telefónu do továrenského nastavenia | NFC platby mobilom | 5G mobilná sieť | Duálne fotoaparáty mobilných telefónov | Tipy a triky, ako fotiť mobilným telefónom | Bezpečné zmazanie dát | Najmenšie mobilné telefóny | Personalizácia telefónu | Ako zachádzať s mobilom v teple | Android


» Všetky dotykové mobily, smartfóny (smartphone) a firemné mobily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ta cena????Vždyť 5s je levnejší

Diskusia a poradňa k iPhone 5 64GB bílý
Príslušenstvo pre iPhone 5 64GB bílý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPhone 5 64GB bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPhone 5 64GB bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPhone 5 64GB bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPhone 5 64GB bílý.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií