Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iPod Touch 5th 16GB Pink

Zobraziť katalóg
iPod Touch 5th 16GB Pink
4,0 1 hodnotení
MP3 prehrávač - dotykový 4" LCD Retina 1136x640px, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, kamera, plánovač, hry, Lightning konektor, slúchadlá EarPods
Kód:  JA037y1 Produktové číslo:  MGFY2HC/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iPod Touch 5th 16GB Pink Predaj skončil

iPod Touch 5th 16GB Pink

Najnovší Apple iPod Touch 5. generácie už nie je len prehrávačom hudby. S novým výkonným procesorom si môžete vychutnať tiež HD videá, plynulé 3D hry a kvalitný fotoaparát. Vezmite svoju hudbu, filmy a ďalšie médiá so sebou na cestu, alebo si užite pohodlné surfovanie na internete doma. S novou generáciou iPod touch máte so sebou všetky vaše médiá kdekoľvek a kedykoľvek, bez káblov a obmedzení.

Nový čip A5 - ešte viac výkonu
Apple iPod Touch je teraz vybavený veľmi rýchlym dvojjadrovým procesorom A5. Nemusíte už robiť žiadne kompromisy, prináša totiž až 2x väčší výpočtový výkon a 7x rýchlejšie grafiku ako predchádzajúce generácie. Na jedno nabitie zvládne 40 hodín hudby a 8 hodín videa.

Retina - veľký zážitok vo vašej dlani
Širokouhlý 4" displej Retina bez problémov zvládne vaše HD filmy a seriály. Nech už so zariadením robíte čokoľvek, technici firmy Apple sa postarali, aby ste ovládanie prehrávača zvládli iba jednou rukou. Saturácia až o neuveriteľných 44% vyššia ako u predchádzajúcej generácie zaručuje zatiaľ tie najjasnejšie farby.

Revolučné slúchadlá Apple EarPods
Nové slúchadlá Apple EarPods, to je kus technológie, vďaka ktorej znovu objavíte svoju obľúbenú hudbu. Zvuk, ktorý inak ponúknu len drahé high-end slúchadlá, dizajn presne zodpovedajúci anatómii ucha, pohodlné ovládanie priamo na kábli, celá trojica zabudovaných mikrofónov a ešte odolnejšia konštrukcia - to je len niekoľko dôvodov, prečo sú tieto slúchadlá presne to, čo potrebujete.

Fotoaparát iSight - jednoduchšie fotenie, kvalitnejšie fotky
Fotografie s iPodom touch, to je kvalitný 5Mpx fotoaparát iSight, ktorý môžete zaostriť jednoduchým dotykom na obrazovku. Už nemusíte byť za kamerou, buďte priamo v centre diania. Komické tváre vašich priateľov už nikdy nebudú rozmazané vďaka skvelej funkcii detekcie a zaostreniu tváre. V šere a v tme vždy oceníte zabudovaný LED blesk. Funkcia Panorama vám umožní zaznamenať panoramatické fotografie jedným plynulým pohybom ruky. Natočte 1080p HD video a uchovajte si vaše cenné zážitky s rodinou a kamarátmi. Druhá kamera je teraz optimalizovaná na volanie so službou FaceTime. Všetky vaše videá a fotografie môžete teraz v Apple iPod touch priamo editovať a ihneď poslať potrebné známym na Facebook.

Vaša obľúbená hudba, kedykoľvek na ňu máte chuť
Prehrávač iPod touch bol vždy hlavne o hudbe. A ani 5. generácia nie je žiadnou výnimkou. Získate  nové precízné slúchadlá Apple EarPods a ešte väčší disk vám umožní vziať si svoju hudbu vždy so sebou. Popustite uzdu svojej fantázii a urobte si párty u vás v práci, alebo si zatancujte v kuchyni na vašu obľúbenú pesničku.

Apple iPod Touch - obľúbené herné zariadenie
Užite si nekonečnú zábavu s viac než 100,000 hier dostupných na AppStore po celom svete. Mnoho z nich môžete hrať, alebo aspoň vyskúšať zadarmo. Výkonný procesor, grafika a presný multidotykový displej sú tie správne predpoklady pre skvelý herný zážitok.

Konektor Lightning - kompaktný a ešte pevnejšie
Aby iPod touch mohol byť tenšie, vymysleli technici Apple zbrusu nový konektor. Nové rozhranie Lightning je menšia, takže zaberá menej miesta, keď ho potrebujete mať so sebou, zároveň toho ale oveľa viac vydrží. Nemusíte sa samozrejme báť, že nevyužijete ostatné svoje zariadenia Apple, kábel Lightning pri použití adaptéra funguje aj pre nich.

Všetky médiá vo vašom vrecku
Všetky aplikácie a hry si môžete jednoducho nakúpiť v online obchode Appstore a užiť si ich na všetkých zariadeniach z rodiny produktov Apple. Bezdrôtové Wi-Fi rozhranie Apple iPod touch podporuje tiež automatickú synchronizáciu so zariadením iCloud. Nemusíte sa teda o nič starať - médiá vo vašom prehrávači budú vždy aktuálne. Surfovanie je veľmi pohodlné s webovým prehliadačom Safari. Zdieľajte ľahko svoje fotografie a využívajte plnohodnotný Facebook. Streamujte svoje filmy o rozlíšení až 720p do vašej Apple TV vďaka funkcii zrkadlenia Air Play. S Apple iPod touch to skrátka máte všetko vo vrecku.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita disku:
16 GB

Displej:
4 "širokouhlý displej s IPS technológiou
Typ: Retina, dotykový multi-touch
Rozlíšenie: 1136 x 640 bodov
Kontrast: 800:1
Jas: 500 cd/m2
Hustota pixelov: 326 PPI
Povrch displeja odolný proti mastnote a zachytávaniu odtlačkov prstov

Foto a video:
5Mpx fotoaparát iSight
Automatické zaostrovanie
Funkcie ostrenie dotykom
LED blesk
Detekcia tváre
Funkcia Panorama
Clona f/2,4
HDR
Nahrávanie 1080p HD videa s až 30 snímky/s
HD kamera FaceTime so záznamom fotografií v rozlíšení 1,2 Mpx a snímaním videa v rozlíšení HD 720p pri 30 snímkach/s
Stabilizácia videa
Geotagging fotiek a videa cez Wi-Fi
Podporované kodeky videa: H.264 (720p, 30fps), MPEG-4, M-JPEG

Bezdrôtové pripojenie:
802,11 a/b/g/n Wi-Fi (802.11n 2,4 GHz aj 5 GHz)
Bluetooth 4.0
Podpora Nike +

Rozhranie:
Konektor Lightning
Slúchadlový 3,5 mm výstup
Zabudovaný reproduktor
Mikrofón

Batérie:
Li-Ion
Rýchle nabitie za 2 hodiny (80% kapacity)
Plné nabitie za 4 hodiny

Audio:
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20,000 Hz
Podporované formáty: AAC, chránené AAC, HE-AAC, MP3, MP3 VBR, Audible, Apple Lossless, AIFF, WAV

Senzory:
Trojosí gyroskop
Akcelerometer

Farba:
ružová

Rozmery (VxŠxH):
123,4 x58, 6x6, 1 mm

Hmotnosť:
88 gramov

Obsah balenia:
iPod touch
Pútko pre iPod touch
Slúchadlá Apple EarPods
USB kábel Lightning
Sprievodca rýchlym štartom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPod Touch 5th 16GB Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPod Touch 5. 16 GB Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPod Touch 5. 16 GB Rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iPod Touch 5th 16GB Pink.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií