Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Kalkhoff Sahel Compact Impulse - biely

Zobraziť katalóg
Kalkhoff Sahel Compact Impulse - biely
Elektrobicykel batéria Lí-Ión 36 V, 11 Ah, nominálny výkon 250 W, hydraulické brzdy Magura, hliníkový rám veľkosť M/50 cm, kolesá veľkosť 20"
Kód:  EKK315a2 Produktové číslo:  620520233
Kalkhoff Sahel Compact Impulse - biely Predaj skončil

Kalkhoff Sahel Compact Impulse - biely

Spoločnosť Kalkhoff sa zaoberá výrobou bicyklov už viac ako 95 rokov a zakladá si na tradičnej nemeckej kvalite, preto sú bicykle vyrábané výhradne v tejto krajine. V niekoľkých posledných rokoch sa špecializuje na produkciu elektrobicyklov, ktoré rok čo rok inovuje a implementuje do nich nové technológie. Pýšiť sa môžu precíznym spracovaním, kvalitnými komponentmi a v neposlednom rade atraktívnym dizajnom. Nie je teda žiadnou náhodou, že tieto precízne elektrobicykle často víťazia v nezávislých testoch a získavajú si popularitu medzi cyklistami naprieč všetkými vekovými kategóriami.

Dôraz na kvalitu


Sahel Compact Impulse je stvorený pre svižnú jazdu v upchatom meste. Základným stavebným kameňom tohto dopravného prostriedku je zaujímavo riešený rám veľkosti M v bielom vyhotovení. Rám je osadený iba kvalitnými komponentmi s minimálnymi požiadavkami na servis. Nechajte váš automobil v garáži, ušetrite financie za palivo a k tomu všetkému urobte niečo pre svoje zdravie.

20-palcové ráfiky sú obuté plášťami s minimálnou vzorkou a nízkym valivým odporom, s ktorými pôjdete naozaj rýchlo. Samozrejmosťou sú spoľahlivé hydraulické ráfikové brzdy Magura HS11. Ide o vynikajúcu kombináciu hydrauliky a klasických ráfikových bŕzd so všetkými výhodami. Radenie je riešené pomocou prevodovky integrovanej v zadnom náboji a otočnou rukoväťou (GripShift) na kormidle.

Revolučný pohon


Elektrobicykel je poháňaný unikátnym stredovým motorom Impulse 2.0 vybaveným Shift - Sensor technológiou, ktorá zaisťuje plynulé radenie aj v záťaži. Vďaka prerušeniu ťahu motora v okamihu radenia je dosiahnutý optimálny výkonu s maximálnym ohľadom na životnosť reťaze a ostatných komponentov. Pohon sa aktivuje len pri šliapaní, po dosiahnutí rýchlosti 25 km/h sa automaticky vypne a asistuje už pri rozjazde. Všetky podstatné informácie, stav batérie, stupeň asistencie, rýchlosť, prejdené kilometre sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji Compact s pomocnou funkciou pri tlačení bicykla.

Lí-Ión batéria Impulse poskytne dostatok energie až na 135 km a zvládne 1100 kompletných nabíjacích cyklov, čo je dohromady neuveriteľných niekoľko desiatok tisíc kilometrov s jednou batériou. V okamihu, kedy vybijete baterku, môžete v pohode pokračovať v jazde ako na klasickom bicykli. Výbava zahŕňa blatníky, stojan, predné a zadné osvetlenie s funkciou parkovacieho svetla. V prípade dlhších výletov iste oceníte zadný nosič s nosnosťou až 25 kg.

Hlavné prednosti:

  • Atraktívne vyhotovenie
  • Hydraulické ráfikové brzdy
  • Nábojová prevodovka
  • Motor Impulse 2.0
  • LCD displej
  • Anatomické sedlo
  • Dojazd až 135 km
  • Bohaté príslušenstvo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kalkhoff Sahel Compact Impulse - biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Sahel Compact Impulse - bílé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kalkhoff Sahel Compact Impulse - bílé.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií