Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kaspersky Anti-Virus obnova pre 3 počítače na 24 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Kaspersky Anti-Virus obnova pre 3 počítače na 24 mesiacov (elektronická licencia)
4,7 122 hodnotení
Antivírus Kaspersky Anti-Virus pre 3 zariadenia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 24 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ992c615
Kaspersky Anti-Virus obnova pre 3 počítače na 24 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Kaspersky Anti-Virus obnova pre 3 počítače na 24 mesiacov (elektronická licencia)

Spoločnosť Kaspersky Lab patrí dlhodobo na špičku v oblasti bezpečnostných riešení pre koncových zákazníkov. Bezpochyby najcennejším majetkom sú bohaté odborné znalosti, ktoré za roky boja s významnými hrozbami IT získala. Klientsku základňu tvorí viac ako 300 miliónov používateľov po celom svete a s otvorenou náručou privíta aj vás.

Najnovšia verzia antivírusového programu prináša najmä pokročilé možnosti centrálnej správy. Používateľsky prívetivé cloud riešenie managementu vašej kybernetickej bezpečnosti umožní vykonávať všetku správu prostredníctvom jedinej obrazovky. V Kaspersky laboratóriách zapracovali aj na optimalizácii pre Windows tablety, s ktorými si teraz program náramne rozumie.

Táto elektronická licencia sa postará o bezpečie troch počítačov počas 24 mesiacov. Možno ju uplatniť iba pre obnovu už skôr zakúpenej licencie.

Dôverujte skúseným


Anti-Virus Kaspersky 2018 je prvou obrannou líniou proti tejto zostave škodlivých aplikácií:

Kaspersky Anti-Virus 2015

  • Vírusy, trójske kone a červy
  • Malware, spyware a adware
  • Krádež identity pomocou phishingu
  • Podvodné emaily a weby
  • Stiahnuté škodlivé súbory
  • Rootkity a bootkity

Chráni vás, zatiaľ čo ste online


Antivírus zabezpečí počítač proti najrôznejším červom, vírusom, trójskym koňom, rootkitom, spywarom, botom a ďalšej hávedi. Cloudová sieť nepretržite zbiera a analyzuje informácie o nových hrozbách, ktoré následne zapláta. Vďaka tomu sú obranné prvky k dispozícii okamžite, ako vzniknú.

Kaspersky Anti-Virus 2018 skúma odkazy a varuje pred tými nebezpečnými. Funkcia farebne rozlišuje ikony podľa toho, či je odkaz dôveryhodný, podozrivý alebo nebezpečný. Ďalej kontroluje sťahované súbory všetkého druhu. Engine proti phishingu s pravidelne aktualizovanou databázou chráni proti internetovým podvodníkom.

Pod svoje krídla vezme aj starší a pomalší počítač


Oproti konkurenčným antivírusom má Kaspersky obrovskú výhodu - minimálny dopad na výkon. Softvér bol vyvinutý s ohľadom na nenarušenie plynulosti či už pri práci, prehliadaní internetu alebo inštalácií aplikácií.

Samotný antivírus prekvapí rýchlou odozvou. Pri použití v notebooku obmedzí využívania jeho energetických zdrojov a nemá výrazný vplyv na skrátenie výdrže batérie. Úplnou samozrejmosťou je plná podpora aj najnovšej verzie Microsoft Windows 10.


Výhody systému Kaspersky Anti-Virus 2018

  • Tradičná antivírusová ochrana
    Ochráni váš počítač pred malwarom, trójskym koňom, červom, rootkitom, spywarom a botnetom
  • Technológia ochrany v reálnom čase s podporou cloudu
    Tím expertov Kaspersky zbiera nepretržite informácie o nových hrozbách a dokáže tak takmer okamžite reagovať na neustále novo vznikajúce nebezpečenstvo.
  • Ochrana proti programom blokovacím obrazovku
    Systém Kaspersky Anti-Virus 2018 veľmi efektívne bráni pred nepríjemným Ransomwarom, ktorý pri infikovaní počítača uzamkne obrazovku počítača a pre jeho navrátenie do pôvodného stavu žiada výkupné. Antivírus dokáže tomuto zabrániť už na procesnej úrovni.
  • Systém Watcher
    Táto funkcia dokáže okamžite zistiť nebezpečné procesy a zabrániť im. Ak by to nebolo možné, dokáže sa aspoň navrátiť do chvíle pred infikáciou.
  • Kontrola linkov pri vyhľadávaní na internete
    Odkazy pri vyhľadávaní na internete budú rozdelené do troch prehľadných kategórií. Bezpečné, podozrivé a nebezpečné stránky.
  • Minimálna náročnosť na zdroje PC
    K prevádzke postačí operačný systém Windows XP SP3 a všetky nasledujúce verzie. Vystačí si s 1 GB operačnej pamäte a potrebuje len 350 MB voľného miesta na pevnom disku. 
  • Rýchle spúšťanie, vypínanie a reakčná doba
    Všetky akcie, ktoré budete vykonávať pri obsluhe Kaspersky Anti-Virus 2018 sú svižné a ušetrený čas budete môcť využiť oveľa efektívnejším spôsobom.

Bezplatnú skúšobnú verziu môžete otestovať tu.

Náš tip: V případě potřeby kontaktujte technickou podporu Kaspersky na adrese: https://my.kaspersky.com/

Tento produkt je "Obnova / Predĺženie (Renewal)" - jedná sa o predĺženie končiaci licencie (naviaže na expiračná dátum pôvodnej licencie).

Postup inštalácie

  • Vážený zákazník, získavate elektronickú licenciu bezpečnostného softvéru Kaspersky
  • Inštalačný súbor na aplikáciu v SK nájdete tu: https://www.kaspersky.cz/#internet-security-trialspersky.cz/#internet-security-trial
  • Vyberte si verziu a kliknite na „Skúšobná verzia zadarmo“, následne si zvoľte prípadný variant (pre Windows, MAC, Android)
  • Po inštalácii vložte do aplikácie nižšie uvedený Aktivační kód

Postup inštalácie aplikácie Kaspersky Internet Security z aplikácie Google Play v zariadení:

  • Spustite aplikáciu Google Play v zariadení
  • Vyhľadajte aplikáciu Kaspersky Internet Security
  • Na stránke s podrobnosťami o aplikácii kliknite na možnosť inštalovať
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií