PET PET

Kingston 2.5'' SSDNow V Series 64GB desktop

Zobraziť katalóg
Kingston 2.5'' SSDNow V Series 64GB desktop
5 1 hodnotení
SSD disk SSD - Solid State Disk, čtení 100MB/s, zápis 80MB/s, adaptér pro připojení k PC
Kód:  FT127 Produktové číslo:  SNV125-S2BD/64GB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston 2.5'' SSDNow V Series 64GB desktop Predaj skončil

Kingston 2.5'' SSDNow V Series 64GB desktop

left "> Cenovo výhodné balenie so špičkovým pevným diskom typu SSD a montážnou sadou pre inštaláciu do stolného počítača vrátane boxe do 3,5" pozície.Disk je bez mechanických častí a vyniká vysokou rýchlosťou čítania a zápisu dát, vďaka použitiu NAND pamäte.Výhodou týchto SSD diskov je predovšetkým veľmi nízka spotreba energie a ich odolnosť proti hrubšímu zaobchádzania.O vysokej spoľahlivosti svedčí stredná doba poruchy 1,2 milhodín a podpora režimu 24/7.Disk je formátu 2,5 "a jeho kapacita činní 64 GB.Používa rozhranie Serial ATA, takže je určený do zariadenia ako sú notebooky, disky přehrávačů, systémov v automobiloch atďzariadenia, ktoré vyžadujú rýchly prístup k dátam a ich väčšia bezpečia.



Parametre a špecifikácie:




Formát:

2,5 "



Kapacita:

64 GB



Rozhranie:

SATA



Rýchlosť:

Čítanie:až 100 MB/s

Zápisnica:až 80 MB/s



Odolnosť voči nárazu:

1000 G



Prevádzkové podmienky:

Teplota:0 ~ 70 ° C



Rozmery disku:

69,85 x 100 x 9,5 mm



Hmotnosť disku:

86 g



Balenie:

KINGSTON 2,5''64 GB SATA, SSD V Series

KIT pre inštaláciu do počítača

USB kábel

Software

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston 2.5'' SSDNow V Series 64GB desktop Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston 2.5'' SSDNow V Series 64GB desktop. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston 2.5'' SSDNow V Series 64GB desktop. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston 2.5'' SSDNow V Series 64GB desktop. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston 2.5'' SSDNow V Series 64GB desktop.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií