Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Kingston SSDNow V Series 128GB Desktop kit

Zobraziť katalóg
Kingston SSDNow V Series 128GB Desktop kit
SSD disk 2.5", SATA II, 64MB Cache, TRIM, čtení 200MB/s, zápis 160MB/s, adaptér pro připojení k PC
Kód:  FT127h4 Produktové číslo:  SNV425-S2BD/128GB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston SSDNow V Series 128GB Desktop kit Predaj skončil

Kingston SSDNow V Series 128GB Desktop kit

Veľmi rýchly pevný disk typu SSD s kapacitou 128 GB, primárne určený do stolových počítačov, kde je z neho ideálny ukladacie zariadenie určené pre náročnejších užívateľov.Disk je výnimočný extremní rýchlosťou čítania dosahujúci 200 MB/sa pri zápise dosiahne veľmi úctyhodných 160 MB/s.Disk neobsahuje žiadne pevné časti av mnohých ohľadoch predčí svoje grilovacie predchodcu.Na rozdiel od platní citlivých na nárazy a otrasy je tento disk veľmi odolný do nárazu až 1500 G, navyše absolútne bezhlučný, energeticky menej náročný a so strednou dobou chyby až 1,5 milión hodín.Vďaka týmto prednostiam a navyše jeho formát 2,5 "z neho delá perfektného kandidáta napríklad do notebooku, kde sa ukážu jednoznačne pozitívne všetky spomínané vlastnosti.Svoje uplatnenie môže nájsť aj ako rýchly zálohovací disk v boxe, v rôznych diskových prehrávačoch aj najrôznejších stolných počítačov.V tejto verzii je idealizovanie použitie v stolnom počítači, kde v balení nájdete rámček pre použitie v 3,5 "pozícii spolu s dátovým káblom SATA a napájací redukciou pre tento disk.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
128 GB

Formát:
2,5 "

Rozhranie:
SATA II

Rýchlosť:
Čítanie:až 200 MB/s.
Zápis:až 160 MB/s.

Prístupová doba:
\u0026lt;1 ms

Odolnosť proti nárazu:
1500 G

Stredná doba chyby:
1,5 mil

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston SSDNow V Series 128GB Desktop kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSDNow V Series 128GB Desktop kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow V Series 128GB Desktop kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow V Series 128GB Desktop kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston SSDNow V Series 128GB Desktop kit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií