Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston SSDNow V+ Series 64GB bundle

Zobraziť katalóg
Kingston SSDNow V+ Series 64GB bundle
SSD disk 2.5", SATA II, 128MB Cache, TRIM, MLC, čtení 230MB/s, zápis 180MB/s, adaptér pro připojení k PC
Kód:  FT127b4 Produktové číslo:  SNVP325-S2B/64GB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston SSDNow V+ Series 64GB bundle Predaj skončil

Kingston SSDNow V+ Series 64GB bundle

Vysoko moderný pevný disk je určený do prenosných počítačov.Výhodou SSD diskov (disky bez pohyblivých častí) je predovšetkým veľmi nízka spotreba energie a ich odolnosť proti hrubšímu zaobchádzania.O vysokej spoľahlivosti svedčí stredná doba poruchy 1 milhodín a podpora režimu 24/7.Disk je formátu 2,5 "a jeho kapacita činní 64 GB.Používa rozhranie Serial ATA, takže je určený do zariadenia ako sú notebooky, disky prehrávačov, systémov v automobiloch ajzariadenia, ktoré vyžadujú rýchly prístup k dátam a ich väčšie bezpečie.

Disk je odolný otrasom, nárazom, navyše jeho stav môžete sledovať pomocou funkcie S.M.A.R.T.

Tento model je jedným z predstaviteľov novej rady Kingston V + Series.Pevný disk tak disponuje skvelou rýchlosti prenosu 230 MB/s pre čítanie a 180 MB/s pre zápis, pričom jeho životnosť a spoľahlivosť bola zase o mnoho predĺžiť.

Parametre a špecifikácie:


Formát:
2,5 "

Kapacita:
64 GB

Rozhranie:
Serial ATA

Rýchlosť:
Čítanie:až 230 MB/s
Zápis:až 180 MB/s

Odolnosť proti nárazu:
1500 G (0,5 ms)

Prevádzkové podmienky:
Teplota:0 ~ 70 ° C

Rozmery disku:
69,85 x 100 x 9,5 mm

Hmotnosť disku:
84 g

Spotreba:
Prevádzka:2,6 W
Spánok:0,15 W

Ďalšie parametre a funkcie:
Technológia:34 nm MLC
Podpora S.M.A.R.T.

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston SSDNow V+ Series 64GB bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSDNow V+ Series 64GB bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow V+ Series 64GB bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSDNow V+ Series 64GB bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston SSDNow V+ Series 64GB bundle.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií