Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Kingston Micro SDXC 128 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér

Zobraziť katalóg
Kingston Micro SDXC 128 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér
4,8 25 hodnotení
Pamäťová karta čítanie až 30 MB/s, zápis až 10 MB/s
Kód:  DU007s3 Produktové číslo:  SDCX10/128GB Stránky výrobcu
Kingston Micro SDXC 128 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér Predaj skončil

Kingston Micro SDXC 128 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér

Zakúpili ste si v poslednej dobe modernej digitálny fotoaparát alebo kameru a chcete efektívne rozšíriť ich kapacitu? S pamäťovými kartami Kingston to nie je žiadny problém. Život je dosť krátky na to, aby ste jeho väčšinu premárnili čakaním na dokončenie kopírovania fotografií, hudby alebo filmov z pamäťovej karty a naopak. Práve preto sú ideálnou voľbou na rozšírenie kapacity vašich mobilných zariadení práve pamäťové karty Kingston Micro SDXC.

Rýchla práca s dátami
Vysoké prenosové rýchlosti, ktoré patria k najvyšším medzi miniatúrnymi Micro SDXC kartami - to je jedna z hlavných predností pamäťových kariet Kingston.

Vďaka splneniu špecifikácií Triedy 10 prenesiete aj väčšie množstvo dát, ako sú fotografie či videonahrávky, hry, filmy alebo celé hudobné kolekcie, počas niekoľkých málo okamihov, a môžete sa tak venovať oveľa zábavnejším a príjemnejším veciam, ako je čakanie.

Kvalita a spoľahlivosť
Spoločne s kartou dostanete v balení aj praktickú redukciu na klasický SD formát, takže kartu k počítaču jednoducho pripojíte napríklad pomocou štandardnej čítačky kariet.

Rovnako tak ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj pamäťové karty Micro SDXC starostlivo testované, vynikajú vysokou spoľahlivosťou a výrobca na ne poskytuje doživotnú záruku.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
micro SDXC Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!

Typ

Typ pamäťovej karty
micro SDXC Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston Micro SDXC 128 GB Class 10 UHS-I + SD adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I+ SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDXC Class 10 128 GB UHS-I + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDXC Class 10 128 GB UHS-I + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston MicroSDXC 128GB Class 10 UHS-I+ SD adapter.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií