Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition

Zobraziť katalóg
Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition
4,7 35 hodnotení
Slúchadlá herné s mikrofónom, 18 až 28000 Hz, 3.5mm jack
Kód:  DS992a Produktové číslo:  KHX-H2SS/WR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition Predaj skončil

Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition

SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition je špeciálnu limitovanú edíciu populárneho headsetu k10-ročnému výročiu herného príslušenstva HyperX. Kingston HyperX teraz spája sily so SteelSeries, aby váš zážitok z hry ešte obohatil. Vystúpte z davu, preukážte svoju podporu e-športom a oslávte výročie spoločne s nami. Táto prvotriedna, obmedzená edícia je teraz k dispozícii v klasickej čiernej a modrej farbe HyperX - v kombinácii s tými najvýraznejšími kvalitami oboch značiek - moderným dizajnom, skutočným výkonom a kvalitou bez kompromisov.

Na základe dizajnu Siberia v2, výherca celosvetových recenzií a turnajových cien, ponúkajú tieto slúchadlá všetky atribúty, ktoré vyžadujú tí najlepší hráči vo svete. 50mm meniče vám umožní zažiť bohaté a mohutné zvuky - od atmosférickej hudby v pozadí, po presnej 3D pozičné zvuky, efekty strelných zbraní atď Nie je snáď ani potrebné zmieňovať, že je model Siberia v2 testovaný a odporúčaný profesionálnymi hráčmi z navi, Incredible Miracle a SK Gaming.

Kľúčové prvky:
  • Zasúvacie vstavaný mikrofón pre hranie alebo chatovanie.
  • Ovládanie hlasitost ia spínač pre stlmenie hlasu na kábli.
  • Uzavretá konštrukcia izoluje od okolitého hluku.

Parametre a špecifikácie:

Slúchadlá:
Frekvenčný rozsah: 18 - 28 000 Hz
Impedancia: 32 ohmov
Citlivosť: 112 dB (1 kHz, 1 Vrms)

Mikrofón:
Frekvenčný rozsah: 50 - 16 000 Hz
Snímanie: smerové
Citlivosť: -38 dB

Pripojenie:
Dĺžka kábla: 3 (1 +2) m
Konektor: 2x 3,5 mm jack

Dizajn:
HyperX Edition

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston SteelSeries Siberia v2 HyperX Edition.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií