AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Krüger & Matz KM 1533

Zobraziť katalóg
Krüger & Matz KM 1533
Mikrosystém CD/MP3, digitálny FM rádio, USB, LCD displej s podsvietením, 2x 20W, slúchadlový výstup, DO
Kód:  EAKM02d Produktové číslo:  KM1533
Krüger & Matz KM 1533 Predaj skončil

Krüger & Matz KM 1533

Domáci audio systém typu mikro je prostriedok pre prehrávanie obľúbenej hudby, ktorý svojim minimalistickým prevedením a dizajnom vyzdobí každý moderný interiér. Vzhľad drevených reproduktorov a prehrávača s brúseným hliníkom dáva tomuto prístroju luxusný vzhľad , Čím sa stane skutočnou ozdobou miestnosti. Systém prehráva audio CD alebo MP3 z neho. Ostatné zvukové zdroje pojme audio vstupom. Veľký, podsvietený displej vás bude presne informovať a komfortné ovládanie poskytne diaľkové ovládanie.

Parametre a špecifikácie:

Prehráva z:
CD audio/MP3
USB
AUX
AM/FM rádio

Výstupný výkon:
2x 20 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krüger & Matz KM 1533 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krüger&Matz KM 1533. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Krüger & Matz KM 1533. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Krüger & Matz KM 1533. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Krüger&Matz KM 1533.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií