Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

KRUPS Espresseria Automatic EA8261

Zobraziť katalóg
KRUPS Espresseria Automatic EA8261
5 1 hodnotení
Automatický kávovar príkon 1450W, parný tlak 15bar, objed vody 1.8l, kompaktný Thermoblock, TFT displej, automatické čistenie
Kód:  EAN3061n Produktové číslo:  EA8261 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KRUPS Espresseria Automatic EA8261 Predaj skončil

KRUPS Espresseria Automatic EA8261

Najmenší automat pre zrnkovú kávu na svete od spoločnosti Krups model 8261 Espresseria vyniká unikátnym systémom automatického penice mlieka. Všetko nastavujete cez intuitívny displej pre jednoduché zaobchádzanie a nastavenie osobných požiadaviek. Samozrejme v českom jazyku, ďalej je k dispozícii aj slovenský, maďarčina, poľština atp. Pre čerstvo namletú kávu je k dispozícii odnímateľná nádobka na vodu 1.8 litra, kovový kónický mlynček s 3 stupňami nastavenia mletia, box na zrnkovú kávu s hmotnosťou až 275g. Získate perfektne napenené mlieko pre kávové špeciality ako cappuccino 50% mlieka + 50% peny, caffé latté: 80% mlieka + 20% peny. K tomu slúži 3 plne automatické programy, stačí iba jedno stlačenie tlačidla.

Štartovacia sada obsahuje vodný filter, odvápňovací tekutinu a čistiace tablety.

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
Auto Zap/Vyp.
Káva na jedno stlačenie tlačidla
Teplé mlieko: 80 ° C

Súčasti:
odnímateľná nádobka na vodu 1.8 litra
kovový kónický mlynček - 3 stupňami nastavenia mletia
box na zrnkovú kávu s hmotnosťou 275g

Vykurovací systém:
Thermoblock/1450 W/15 Bar

Spracovanie:
povrch z brúseného hliníka
nerezový stredový pás
nepriľnavá vnútorná úprava s vyznačením max hladiny pre každý program
farba: piano Black & White
bezšnúrový

VIP servis:
"Hot Line" linka, ktorá pomáha okamžite riešiť otázky a problémy.
V Českej republike platí číslo 00420 284 823 813, na Slovenskom sa na horúcu linku dovoláte pod číslom 00421 244 887 124.
Ak by niekedy mala byť nutná oprava, stačí jeden telefonát a všetko ostatné už si dohodnete osobne.
Súčasťou je aj 1x ročne zdarma prehliadka a prípadné vyčistenie a nastavenie prístroja, a to po dobu záruky. Stačí priniesť Váš prístroj do autorizovaného servisu Krups.

Rozmery:
330 x 240 x 360 mm (hx š xv)

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRUPS Espresseria Automatic EA8261 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Espresseria Automatic EA8261. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Espresseria Automatic EA8261. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Espresseria Automatic EA8261. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS Espresseria Automatic EA8261.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií