Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Logitech G9 Laser Mouse

Zobraziť katalóg
Logitech G9 Laser Mouse
5 2 hodnotení
Myš laserová, 3200dpi, 5 tlačítek+kolečko, USB
Kód:  MG129 Produktové číslo:  910-000175

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G9 Laser Mouse

Špičková štýlová herná myš od Logitechu v elegantnej čiernej farbe.O snímania sa stará laserový senzor s vysokým rozlíšením až 3200 DPI, správy o sebe hlási tisíckrát za sekundu, čo je citlivosť úplne postačujúce aj pre náročných hráčov.Samozrejmosťou je ergonómia, vylepšené ovládacie prvky ako rolovacie koliesko, ktoré môže fungovať ako krokové alebo bezkrokové, tlačidlá, ktorá vydrží až osem miliónov stisků, apodMyš poskytuje však ďalšie vychytávky ako ukladanie ovládacích profilov priamo do myši (klávesová makra, nastavenie citlivosti, apod), Reguláciu citlivosti priamo na myši, vyvažovanie myši pomocou závažíček (až o 28 g) a osobitosť myši vďaka vymeniteľným krytu a nastavením LED osvietenia.Spodná strana myši je polytetrafluóroetylénové pre dokonale plynulý pohyb.

Parametre a špecifikácie:
Snímací technológie:Laser
Rozlíšenie:až 3200 DPI
Tlačidlá:2 základní + 4-smerné rolovacie kolečko + 3 přídavná
Rýchlosť spracovania obrazu:6,4 Mpx / s
Akcelerácia:Až 20 G
Max.rýchlosť:115 - 165 cm / s (podľa povrchu)
Odozva:1000 / s
Pripojenie:USB

Obsah balenia:
Myš
Kryty XL a Precision
Doplnky pre vyvažovanie (závažia, cartridge,...)
CD so softvérom a ovládačmi
Inštalačná príručka

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech G9 Laser Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G9 Laser Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G9 Laser Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G9 Laser Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G9 Laser Mouse.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií