AD homeoffice AD homeoffice

LEGO Ninjago 70747 Ostreľovač balvanov

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70747 Ostreľovač balvanov
5 4 hodnotení
Stavebnica 236 dielikov, odporúčaný vek od 7 - 14 rokov
Kód:  LO569c Produktové číslo:  5702015347440 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70747 Ostreľovač balvanov Predaj skončil

LEGO Ninjago 70747 Ostreľovač balvanov

Stavebnice LEGO Ostreľovač balvanov je určená pre deti od 7 do 14 rokov. Obsahuje 236 dielikov vrátane troch postavičiek bojovníkov, a to konkrétne figúrku Cole, Zugu a Slevena. K figúrkam patrí aj rôzne zariadenia a výzbroj. Zo stavebnice sa dá postaviť aj úžasný lietajúci stroj ostreľovač kameňov. Sleven je jedným z bojovníkov Majstra Chena. Je trochu váhavý pri rozhodovaní a boja sa hadov. Už len myšlienka na to, že by ho v jedného z nich premenili, ho znervózňuje. Zugu je bývalý zápasník sumo a prešiel snáď všetkými funkciami v tajnej armáde majstra Chena. Stal sa jedným z dvoch úradujúcich generálov. Jeho postavenie a moc mu úplne znemožňujú zúčastniť sa bojov. Keď sa ale Zugu rozhodne, že sa zapoja, len veľmi málo kto z Ninjago ho dokáže zastaviť. Cole je ninja, ktorý moc nehovorí, ale ide za svojím cieľom vždy urobí čo je potreba. Je nenápadný ale pritom silný a spoľahlivý. Ovláda živelnú moc krajiny a je tak hodnotným členom svojho tímu.

Cole je väznený v jaskyniach na ostrove. Bude musieť využiť všetky svoje schopnosti a potrebovať všetky svoje živelnej sily, aby sa dostal cez Zuga a Slevena, ktorí sú ozbrojení a pripravení mu zabrániť v uniku z väzenia. Ak sa mu podarí dostať do kokpitu skvelého ostreľovača kameňov, môže odletieť preč z ostrova. Skôr než odletí môže ešte zaútočiť na základňu Anacondraiů a premeniť ju pomocou ôsmich super silných automatických rakiet na prach.

Vaše dieťa si môže postaviť lietajúci ostreľovač balvanov a hrať tento príbeh a alebo si môže hru upraviť podľa svojich vlastných predstáv. Môže k hre pridať iné postavičky a iné kulisy a samo bude tým, kto bude určovať priebeh hry aj jej záver. Váš malý bojovník tak podľa vlastného uváženia, kto bude víťaz a kto porazený. Stavebnice pomôže vášmu dieťaťu vo vyplnení jeho voľného času a navyše mu umožní rozvíjať svoju predstavivosť a fantáziu. Môže ju hrať samo a alebo do hry zapojiť príslušníkmi rodiny, prípadne svojich kamarátov. Umožnite svojmu dieťaťu byť kreatívny a využiť svoju fantáziu a predstavivosť!

Počet dielikov:
236

Odporúčaný vek:
7 - 14 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70747 Odstřelovač balvanů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70747 Cole's Felsenbrecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70747 Cole's Felsenbrecher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70747 Boulder Blaster.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií