Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

LEGO Ninjago 70753 Lávové vodopády

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70753 Lávové vodopády
5 2 hodnotení
Stavebnica 94 dielikov, odporúčaný vek od 6 - 14 rokov
Kód:  LO569h Produktové číslo:  5702015347501 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70753 Lávové vodopády Predaj skončil

LEGO Ninjago 70753 Lávové vodopády

Stavebnice LEGO Lávové vodopádmi je určená pre deti od 6 do 14 rokov. Obsahuje 94 dielikov vrátane dvoch postavičiek bojovníkov Cole a Slevena. K figúrkam patrí aj rôzne zariadenia a výzbroj. Zo stavebnice sa dá postaviť aj lávový vodopád. Sleven je jedným z bojovníkov Majstra Chena. Je trochu váhavý pri rozhodovaní a boja sa hadov. Už len myšlienka na to, že by ho v jedného z nich premenili, ho znervózňuje. Cole je ninja, ktorý moc nehovorí, ale ide za svojím cieľom a vždy urobí, čo je potrebné. Je nenápadný, ale pritom silný a spoľahlivý. Ovláda živelnú moc krajiny a je tak hodnotným členom svojho tímu.

Boj prívržencov Majstra Chena a skupiny ninjov sa vyostruje. V tejto stavebnici dôjde k boju medzi Colom a zľavy. Dej sa bude odohrávať nad jamou plnou horúcej lávy. Cole musia využiť všetkého dôvtipu, ako prekabátiť Slevena a získať nefritová čepeľ. Musí bojovať a dostať sa cez most a vyhnúť sa obrovskému kamennému ostrie, ktorým vládne Sleven. Ak ho Cole porazí a povedie sa mu zbúrať most, vyhral a získa nefritová čepeľ.

Vaše dieťa tak môže hrať tento príbeh a alebo si môže hru upraviť podľa svojich vlastných predstáv. Len ono bude tým, kto bude určovať priebeh hry aj jej záver. Váš malý bojovník tak sám rozhodne, kto bude víťaz a kto porazený. Stavebnice pomôže vášmu dieťaťu vo vyplnení jeho voľného času a navyše mu umožní rozvíjať svoju predstavivosť a fantáziu. Môže ju hrať samo a alebo do hry zapojiť príslušníkmi rodiny, prípadne svojich kamarátov. Umožnite svojmu dieťaťu byť kreatívny a využiť svoju fantáziu a predstavivosť!

Počet dielikov:
94

Odporúčaný vek:
6 - 14 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70753 Lávové vodopády
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70753 Lávové vodopády. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70.753 Lava-Fälle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70.753 Lava-Fälle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70753 Lávové vodopády.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií