AD homeoffice PET

Lenco TAB-811

Zobraziť katalóg
Lenco TAB-811
Tablet LCD dotykový 8 "800x600, 8GB + microSD, WiFi, Google Android 2.3
Kód:  WZ995e5 Produktové číslo:  TAB-811

Lenco TAB-811

Výkonom, výbavou i cenou príťažlivý tablet LENCO TAB-811 v krásne kompaktnom formáte, takže si ho ľahko prenesiete kamkoľvek so sebou a poskytne Vám všestranný multimediálny prehrávač, čítačku kníh a komfortné internetový prístup sa surfovaním pomocou prstov.Ľahko vybavíte emaily, podelíte sa s priateľmi o novinky na sociálnych sieťach či môžete byť v spojení cez najrôznejšie komunikačné programy, ale tiež si poradí s mnohými multimediálnymi formátmi.Tablet je na prednej strane vybavený kamerou s rozlíšením 2 Mpx pre obľúbenú videokomunikáciu.

Výbava tabletu LENCO TAB-811 ponúkne rýchle bezdrôtové pripojenie WiFi pre prístup do siete.Tento model má zabudovanú pamäť o veľkosti 8 GB a pre ďalšie ukladanie dát poslúži čítačka pamäťových kariet Micro SDHC do veľkosti 16 GB, takže môžete mať vždy k dispozícii solídny zásobu najrôznejších dát.

V čele celého tabletu LENCO TAB-811 je 8 "displej s rozlíšením 800 x 600 bodov as dotykovým ovládaním prstami kapacitné technológiou.Pružnú obsluhu požiadaviek zvládne procesor na vysokej frekvencii 1 GHz s podporou 512 MB operačnej pamäte DDR3.Táto kombinácia bohato dostačuje pre obsluhu praktického a užívateľsky veľmi prívetivého operačného systému Google Android vo skvelej verzii 2.3.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenco TAB-811
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco TAB-811. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco TAB-811. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco TAB-811. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco TAB-811.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií