Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo IdeaCentre B550 Touch

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre B550 Touch
5 2 hodnotení
All In One PC - multidotykový 23" 1920x1080 IPS 3D, Intel Core i5 4440 Haswell, RAM 8 GB, AMD Radeon HD 8850 2 GB, SSHD 1 TB + 8 GB cache na zrýchlenie behu OS, Blu-ray, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, TV tuner + DO, bezdrôtová klávesnica a myš, Windows 8 64-bit
Kód:  TI326o5 Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre B550 Touch

Lenovo B550 do vášho domova prinesie vysoký výkon v podobe kompaktného vyhotovenia All-In-One počítača, pri ktorom je možné navyše ľahko upgradovať operačnú pamäť alebo pevný disk vďaka ľahko odnímateľnému krytu. 3D technológia a Full HD rozlíšenie 23" dotykového displeja vás vtiahnu do deja, či už hráte hry alebo pozeráte film na Blu-Ray disku, pre ktorý je samozrejme pripravená optická mechanika. Technológia IPS zaručí skvelú viditeľnosť obrazu i vo veľkých pozorovacích uhloch. Audio zážitky vám prinesú 2 stereo reproduktory s Dolby® Advanced Audio™, ktoré sľubujú skvelú zvukovú kulisu. Zabudovaný digitálny TV tuner umožňí v okamihu premeniť počítač na televízor, ktorý je možné pohodnlně ovládať dodávaným diaľkovým ovládaním.

Srdcom celej zostavy je Intel Core i5 s architektúrou Haswell, ktorého každé zo štyroch jadier tepe rýchlosťou 3,1 GHz. Funkcia Intel Turbo Boost 2 navyše umožňuje pretaktovať procesor podľa potreby až na 3,3 GHZ. Podporený 8 GB operačnej pamäte typu DDR3 zaisťuje plynulý chod pre predinštalovaný systém Microsoft Windows 8. Hybridný disk SSHD má tiež veľkú zásluhu na zrýchlenie behu systému vďaka SSD časti s kapacitou 8 GB, ktorá slúži ako cache. Pre dáta je samozrejme pripravený klasický platňový disk s kapacitou rovný 1 TB. Hráčom počítačových hier zaplesá srdce z prítomnosti grafiky AMD Radeon HD 8850, s ktorou si užijete herné grafické efekty naplno.

Na internetu sa dá pripojiť vďaka WiFi adaptéru, ktorý zvláda štandardy 802.11 b/g/n. Zabudovaný modul Bluetooth výrazne uľahčí prenos dát z vašich mobilných zariadení. Na komunikáciu s priateľmi určite oceníte zabudovanú webkameru s rozlíšením 720p, ktorú dopĺňa integrovaný mikrofón. Súčasťou balenia je klávesnica s myšou a zapojiť ich možno do portov USB na zadnej strane počítača. Z celkom 6 USB portov si užijete vysokú rýchlosť prenosu dát s dvoma USB 3.0. Nemožno opomenúť ani konektor HDMI, cez ktorý môžete prepojiť váš All-In-One s akýmkoľvek kompatibilným zariadením a vychutnať si obraz napríklad aj na vašom veľkom televízore.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
23" (58,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 4440 Haswell Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
23" (58,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 4440 Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
3,1 GHz (3 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Hotovo!
Max TDP
84 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
HD 8850 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1150 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
1 008 GB (1,01 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, TV Tuner, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
4 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!

Skrinka

Šírka
565 mm Hotovo!
Výška
432 mm Hotovo!
Hĺbka
112 mm Hotovo!
Hmotnosť
9,3 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre B550 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre B550 Touch.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií