Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Lenovo IdeaCentre C460 Bordeaux Red LE

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre C460 Bordeaux Red LE
4,5 4 hodnotení
All In One PC - 21.5" 1920x1080 LED, Intel Celeron G1820T Haswell, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD napaľovačka, WiFi 802.11bgn, Webkamera 720p, čítačka kariet, USB 3.0, HDMI, reproduktory, USB klávesnica + myš, Windows 8.1 64-bit
Kód:  TI321c5c Produktové číslo:  57325094 Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre C460 Bordeaux Red LE

Cenovo dostupný All-In-One počítač Lenovo s elegantným vzhľadom a Full HD obrazovkou je ideálnou voľbou pre domáce použitie. Ak chcete nahradiť klasický stolový počítač týmto kompaktným počítačom Lenovo IdeaCentre, budete prekvapení, koľko miesta na svojom stole ušetríte vďaka tenkému prevedeniu a šikovne riešenému kovovému stojanu, pod ktorý možno zasunúť klávesnicu, keď s počítačom práve nepracujete. Obrazovka s uhlopriečkou 21,5" naopak predstavuje dostatočne veľkú plochu pre prácu aj zábavu. Ako prvé vás po zapnutí uvíta inovatívne rozhranie predinštalovaného systému Microsoft Windows 8.1, počítač teda môžete začať používať ihneď po vybalení.


Srdcom celej zostavy je Intel Celeron G1820T pochádzajúci z generácie Haswell, ktorého dve jadrá pulzujú rýchlosťou 2,4 GHz. Spoločne s integrovanou grafikou Intel HD Graphics mu nebude robiť problém prehrávanie Full HD videa a zvládne aj niektoré staršie hry. Dáta vám bezpečne uchová rýchly 500GB disk. Zálohu svojich dát je možné jednoducho vykonať s funkciou Lenovo Rescue System, vďaka ktorej môžete ľahko a rýchlo zálohovať či obnoviť vaše súbory, aplikácie, ovládače a iné dáta.

Samozrejme, že zálohu je možné vykonať aj na CD alebo DVD médiá pomocou zabudovanej optickej jednotky. Na internet sa dá pripojiť vďaka WiFi adaptéru, ktorý zvláda štandardy 802.11 b/g/n. Na komunikáciu s priateľmi určite oceníte webkameru s rozlíšením 720p a základné ozvučenie zabezpečia stereo reproduktory. Príjemným bonusom je HDMI výstup, vďaka ktorému si môžete pripojiť ďalší monitor alebo prepojiť počítač s televíziou. Súčasťou balenia je klávesnica s myšou a zapojiť ich môžete do portov USB na zadnej strane počítača. Z celkovo 6 USB portov si užijete vysokú rýchlosť prenosu dát s dvoma USB 3.0.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
21,5" (54,61 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
21,5" (54,61 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Max TDP
35 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4400 Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1150 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
500 GB (0,5 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Červená Hotovo!

Zdroj

Zdroj
120 W Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
8 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!
Počet osadených slotov
1 ks Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
4 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!

Skrinka

Šírka
530 mm Hotovo!
Výška
428 mm Hotovo!
Hĺbka
50 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre C460 Bordeaux Red LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre C460 Bordeaux Red L.E..
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií