Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Lenovo TAB S8-50 Canary Yellow

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB S8-50 Canary Yellow
4,7 52 hodnotení
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3745 1.86 GHz, dotykový 8" 1920x1200 IPS, RAM 2GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera 1.6 Mpx + 8 MPx, 1 článková batéria, Google Android 4.4 KitKat
Kód:  NT210d9e Produktové číslo:  59430603 Stránky výrobcu
Lenovo TAB S8-50 Canary Yellow Predaj skončil

Lenovo TAB S8-50 Canary Yellow

Dokonalý spoločník

Lenovo IdeaTab S8-50 je cenovo dostupný tablet, ktorý však môže smelo konkurovať aj tým najdrahším tabletom. Tenký a elegantný dizajn aj vysoký výkon, to všetko stelesňuje nový IdeaTab S8-50. Čítanie, počúvanie hudby, sledovanie filmov alebo prezeranie webových stránok na cestách - všetko zvládne na jednotku. Navyše je tak ľahký, že o ňom pri preprave v brašni pravdepodobne nebudete ani vedieť.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo IdeaTab S8-50

64-bitový procesor Intel Atom

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo IdeaTab S8-50

Špičková obrazovka

Bezrámčekový 8" IPS displej zobrazuje v jemnom rozlíšení 1920 x 1200 a poskytuje ešte ostrejší obraz ako Full HD. Nikdy vám tak neunikne žiadny detail. Môžete sa tešiť na živé farby aj široké pozorovacie uhly vo vnútorných i vonkajších priestoroch. Celý predný panel je prekrytý kvalitným sklom Infinity Glass, ktoré rozširuje zorné pole a chráni displej.

Elegantný dizajn

Tenký dizajn (7,9 mm) a nízka hmotnosť (299 g) sú hlavnými prednosťami tabletu S8-50. Elegantný a štýlový dizajn podtrhuje displej, ktorý zasahuje vďaka malým okrajom, takmer cez celé telo tabletu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo IdeaTab S8-50
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo IdeaTab S8-50

Perfektný audio zážitok

Aby sa dosiahol čistejší zvuk, sú reproduktory tabletu umiestnené na prednej strane smerom k vám. V spojení s pôsobivým priestorovým zvukom technológie Dolby Audio poskytujú bohatý a plný zvuk, ktorý si vychutnáte pri sledovaní filmov i počúvania hudby.

Vynikajúci fotoaparát

Svoje zážitky z ciest zachytíte 8 Mpx fotoaparátom s vysokou svetelnosťou F2,2. Získate tak nádherné fotografie aj pri nízkom osvetlení. Pre komunikáciu s priateľmi poslúži predná webkamera s rozlíšením 1,6 Mpx.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lenovo IdeaTab S8-50
Lenovo IdeaTab S8-50

Vysoký výkon

O výkon sa stará 4jadrový procesor Intel Atom Z3745 s funkciou dynamického navyšovania taktu známeho z desktopu. Vďaka tomu prispôsobuje výpočtový výkon špecifickým úlohám s cieľom maximalizovať životnosť batérie bez kompromisov. Navyše si oproti iným tabletom dokáže poradiť aj s 64-bitovými aplikáciami.


Lenovo IdeaTab S8-50

Optimalizovaný systém

Operačný systém Android 4.4 KitKat optimalizuje operačnú pamäť a zlepšuje dotykové ovládanie, takže práca s tabletom bude rýchlejšia a presnejšia ako kedykoľvek predtým.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám zakoupený Lenovo TAB S8-50 Canary Yellow. Když přehraji nějaké soubory (hudba, filmy) na sd kartu přes kabel přímo do tabletu z pc, tak se mi stává, že buďto tam soubory nejsou, nebo jsou a jsou poškozené a poslední varianta je že je tam třeba 1/3 souborů. Po otevření složek opět v pc tam soubory nejsou již vůbec. Nevíte prosím co s tím? Děkuji, Jan Žid

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB S8-50 Canary Yellow
Príslušenstvo pre Lenovo TAB S8-50 Canary Yellow
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB S8-50 Canary Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab S8-50 Canary Yellow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab S8-50 Canary Yellow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB S8-50 Canary Yellow.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií