Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Lenovo S40-40 White

Zobraziť katalóg
Lenovo S40-40 White
4,7 3 hodnotení
All In One PC - 21.5" 1920 x 1080 LED, Intel Pentium G3240 Haswell, RAM 4 GB DDR3, NVIDIA GeForce 820A 2 GB, HDD 1 TB 7200 otáčok, DVD, WiFi, bluetooth, Webkamera, klávesnica, myš, Windows 8.1 64-bit - zadarmo upgrade na Windows 10 (F0AX0 -04H)
Kód:  TI049e6e Produktové číslo:  F0AX004HCK Stránky výrobcu

Lenovo S40-40 White

Štýlový All in One s dokonalou ergonómiou

Štýlový počítač zabalený do tela monitoru, ktorý dobre vyzerá a ešte lepšie funguje. Dômyselne vybraný hardvér spotrebováva menej energie ako klasické stolové počítače a konštrukcia all-in-one PC vám na pracovisku ušetrí veľa miesta. Veľký 21,5" displej disponuje detailným rozlíšením 1920 × 1080 pixelov, podsvietenie je riešené modernými a úspornými LED diódami.

Spoľahlivý výkon

Základom počítača sú tranzistory v kremíkovom čipe z dielní Intelu. Procesor Pentium G3240 patrí do rodiny Haswell, ktorá vyniká vysokým výkonom, malou spotrebou, nízkym zahrievaním. Dve fyzické jadrá tikajú na vysokej frekvencii 3,1 GHz. Profesionálne aplikácie na prácu s videom, fotografiami alebo dizajnérske programy aj hry budú pracovať rýchlo vďaka grafickej karte NVIDIA GeForce 820A. Pre vaše dáta je pripravený rýchly pevný disk s kapacitou 1 TB.

Solídna výbava

K počítaču dokonca môžete pripojiť aj ďalší monitor - máte k dispozícii moderné HDMI, s ktorým prenesiete video a audio pomocou jediného kábla. Na vylepšenie komunikácie s priateľmi či rodinou môžete využiť zabudovanú webkameru spoločne s mikrofónom. Dôležité dáta je nutné mať vždy zálohované a na to vám poslúži DVD napaľovačka na bočnej strane monitora. Na internet si počítač pripojíte cez ethernetové rozhranie alebo bezdrôtovo pomocou Wi-Fi. Súčasťou balenia je aj klávesnica s myšou. Ďalšie periférie bezproblémovo pripojíte cez niektorý z USB 3.0 portov. Počítač je dodávaný s predinštalovaným operačným systémom Microsoft Windows 8.1.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!
Balenie obsahuje
Napájací kábel, PC Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
21,5" (54,61 cm) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Obsah balenia

Balenie obsahuje
Napájací kábel, PC Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
21,5" (54,61 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Pentium Hotovo!
Frekvencia procesora
3,1 GHz (3 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
53 W Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
96× Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
1 000 GB (1 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Biela Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
6 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!

Skrinka

Šírka
534 mm Hotovo!
Výška
374,5 mm Hotovo!
Hĺbka
52,6 mm Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo S40-40 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo S40-40 White.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií