Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32GB 3G strieborný

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32GB 3G strieborný
4,7 37 hodnotení
Tablet - Qualcomm Snapdragon Quad Core MSM8228 1.6GHz, dotykový 10.1 "1920x1200 IPS, RAM 2GB, eMMC 32GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, 2x webkamera 1.6 Mpx + 8.0 Mpx, 3 článková batéria, Google Android 4.3
Kód:  NT211l2 Produktové číslo:  59411687 Stránky výrobcu
Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32GB 3G strieborný Predaj skončil

Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32GB 3G strieborný

PODRŽ
POLOŽ
POSTAV
REPRODUKTORY
PRESUNUTIE ŤAŽISKA
BATÉRIE
STOJANČEK
Vydrží až 18 hodín *.
Zabudovaný pootočiteľný stojanček.
Dva predné reproduktory s technológiou Dolby Digital Plus.
Stabilita pri postavení
Pohodlie pri držaní
Vyváženosť pri položení
Tvar tabletu a umiestnenie batérie umožňujú tento ľahký tablet ľahšie uchopiť a používať iba jednou rukou. Jeho ergonomický dizajn a presun ťažiska smerom k batérii poskytujú väčší komfort pre vaše zápästie.
Ideálny pre počúvanie hudby, rozprávanie s priateľmi a sledovanie videa. Dva predné reproduktory s technológiou Dolby Digital Plus ešte viac obohatí multimediálny zážitok
Zabudovaný pootočitelný stojanček
Pohodlný tvar, pre uchopenie
PRÍJEMNÝ UHOL PRE PRÍJEMNÉ OVLÁDANIE
Prirodzenejší uhol pri používaní tabletu docielite sklopením pootočitelného stojančeku.
Výdrž batérie až 18 hodín *.
Možnosť rozšírenia o Bluethooth klávesnicu.
Dva predné reproduktory s technológiou Dolby Digital Plus.
Príjemný do ruky, tenký a pritom tak výkonný a pohodlný.
Pripojte k tabletu aj Bluethooth klávesnicu pre svoje maximálne pohodlie.

* Výdrž batérie je odhadované maximum. Skutočná výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od rôznych faktorov. Kompletné informácie o testovaní nájdete tu .

Vstavaný 3G modem: WCDMA (900/2100 MHz), GSM / EDGE (900/1800/1900 MHz)

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32GB 3G strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32GB 3G stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32 GB 3G silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32 GB 3G silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga Tablet 10 Full HD 32GB 3G stříbrný.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií