AD homeoffice PET

Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum
4,6 82 hodnotení
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3745 1.86GHz, dotykový 10.1 "1920x1200 IPS, RAM 2GB, eMMC 32GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, LTE (4G) modem, webkamera 1.6 Mpx + 8 MPx, 3 článková batéria, Google Android 4.4
Kód:  NT211m5 Produktové číslo:  59427823 Stránky výrobcu
Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum Predaj skončil

Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum

Štyri spôsoby použitia tabletu

Yoga Tablet 2 je charakteristický inovatívnym dizajnom s typickou komorou pre batériu. Tým došlo k posunu ťažiska, čo prispieva k oveľa lepšiemu držaniu tabletu. Stojan na zadnej strane zariadenia umožňuje používať tablet niekoľkými spôsobmi: Podrž, Postav, Polož a Poves. To znamená, že máte k dispozícii štyri rôzne spôsoby použitia tabletu pre prehrávanie multimediálneho obsahu, hranie hier atď.

Způsoby použití

Full HD displej

Krásny 10,1 palcový Full HD displej

Úchvatná dotyková obrazovka vás očarí rozlíšením 1920 × 1200 bodov, čo pri ploche 10,1 palcov prináša dostatočnú jemnosť. Využívaná IPS technológia ponúkne široké pozorovacie uhly, ktoré rozhodne oceníte pri neustálom využívaní rôznych polôh stojančeku. O zvukový sprievod pri konzumácii multimediálnej zábavy sa postarajú predné stereo reproduktory s certifikáciou Dolby Audio.

Výkonný nielen pre prácu, ale aj zábavu

Procesory Intel Inside ponúkajú výkon pre prácu i zábavu. O okamžité prebudenie, rýchle otváranie súborov, fotografií alebo plynulé prechádzanie medzi aplikáciami bez akéhokoľvek oneskorenia, sa stará štvorjadrový procesor Intel Atom Z3745 taktovaný na 1.86GHz a 2GB RAM operačnej pamäte. Tablet ponúka tiež kvalitnú zadnú kameru s rozlíšením 8 Mpx.

Výkon
Aplikace

Aplikácia Lenovo doit

S prémiovými aplikáciami od spoločnosti Lenovo, Yoga Tablet 2 zvládne ešte viac. Patrí medzi ne, napríklad aplikácie ShareIt, ktorá slúži k rýchlemu a  bezplatnému zdieľaniu súborov aj bez pripojenia k sieti Wi-Fi alebo aplikácie SYNCit, ktorá ponúka možnosť zálohovať a obnoviť vaše kontakty a SMS správy.

Výdrž baterie

Impozantná výdrž batérie

Bezkonkurenčná výdrž batérie tabletu Yoga Tablet 2 s kapacitou 6400 mAh dosahuje neuveriteľných hodnôt. Batéria sa pýši výdržou až 18 hodín, takže váš tablet zvládne na jediné nabitie celodennú záťaž a ešte mu zostane dosť energie na nočnú zábavu.


Konektivita

Skvelá konektivita

Yoga Tablet 2 podporuje rozhranie 4G LTE zaručujúce mimoriadne rýchle mobilné pripojenie (voliteľne) a dvojpásmové rozhranie Wi-Fi poskytujúce stabilné pripojenie aj na veľké vzdialenosti.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga Tablet 2 10 LTE 32GB platinum.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií