Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo Yoga Tablet 8 3G 16GB čierny

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Tablet 8 3G 16GB čierny
4,9 38 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8389 Quad-Core 1.2GHz, multidotykový 8 "1280x800 IPS, RAM 1GB, eMMC 16GB, GPS, WiFi, 3G modem, Bluetooth 4.0, 2x webkamera 5 Mpx + 1.6 Mpx, 2 článková batéria, Google Android 4.2
Kód:  NT211c5a Produktové číslo:  59440209 Stránky výrobcu
Lenovo Yoga Tablet 8 3G 16GB čierny Predaj skončil

Lenovo Yoga Tablet 8 3G 16GB čierny

Tri spôsoby použitia tabletu

Tablet s atraktívnym vzhľadom v čiernom prevedení zaujme každého už svojimi netradičnými krivkami. Vyniká svojimi tromi režimami pre neskutočne pohodlné užívanie a tiež impozantnou výdržou až 18 hodín. Keď k tomu pripočítame skvelý zvuk, svižný operačný systém Google Android 4.2, 3G modem pre vloženie SIM karty a ďalšie skvelé vlastnosti, máte pred sebou veľmi lákavé svojbytné  zariadenie.

Lenovo Yoga Tablet 8 3G

Lenovo Yoga Tablet 8 3G

Krásny IPS displej

Úchvatná dotyková obrazovka vás očarí rozlíšením 1280 × 800 bodov, čo pri ploche 8 palcov prináša stále dostatočnú jemnosť. Využívaná IPS technológia ponúkne široké pozorovacie uhly, ktoré rozhodne oceníte pri neustálom využívaní rôznych polôh stojančeku.

Jedinečná konštrukcia

Unikátnym prvkom tohto tabletu je integrovaný stojan, ktorý z neho robí šikovné viacerežimové zariadenie. Pootočením stojanu môžete tablet nastaviť do polohy Podrž, Polož a Postav. V prvom režime sa pri držaní tabletu jeho ťažisko presunie z prstov do dlaní, preto je jeho držanie príjemnejšie než u iných tabletov.

Lenovo Yoga Tablet 8 3G
Lenovo Yoga Tablet 8 3G

Zábava v mnohých polohách

V polohe Polož môžete, napríklad pohodlne písať alebo hrať hry a postavením tabletu do vzpriamenej polohy z neho v okamihu urobíte obrazovku pre sledovanie videí s priateľmi. Tu oceníte IPS obrazovku so širokými pozorovacími uhlami 178 °. Všetko dopĺňa podarená hardvérová výbava, ktorá vám dopraje veľa zábavy potrebnej pri hraní príťažlivých hier.

Integrovaný obchod Google Play je totiž vašou vstupenkou do sveta pestrých aplikácií. Celá škála oceňovaných aplikácií čaká na vyskúšanie a iste vám niektorá z nich spríjemní rad okamihov.

Lenovo Yoga Tablet 8 3G

Mobilné po dlhú dobu

Jedinečná komora v tvare valca uchováva dostatok miesta pre batériu, preto sa výdrž tabletu podarilo stanoviť až na veľmi slušných 18 hodín. To u iných tabletov len tak nenájdete.


Lenovo Yoga Tablet 8 3G

Plný zvuk

Počas audiovizuálnej konzumácie vám príde vhod dvojica reproduktorov, ktoré sú na rozdiel od iných tabletov umiestnené na prednej strane. Technológia Dolby Digital Plus poskytuje bohatý priestorový zvuk .Vy si tak intenzívnejšie vychutnáte svoje filmy, seriály aj obľúbenú hudbu.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Tablet 8 3G 16GB čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 8 3G 16GB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 8 3G schwarz 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 8 3G schwarz 16GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga Tablet 8 3G 16GB černý.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií