Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

LG CM1530BT

Zobraziť katalóg
LG CM1530BT
4,1 11 hodnotení
Mikrosystém CD, MP3, WMA, 2x5W, FM rádio, Bluetooth, USB, DO
Kód:  JLG200f52 Produktové číslo:  CM1530BT Stránky výrobcu

LG CM1530BT

Mikrosystém LG CM1530BT zaujme nielen vycibreným dizajnom, ale tiež nečakane kvalitným zvukom a Bluetooth prenosom hudby . Fanúšikov beatových žánrov iste poteší technológia Bass Blast, ktorá prináša zvuk s vynikajúcou dynamikou a s mohutnou basovou odozvou. S preddefinovaným automatickým ekvalizérom optimalizuje prednes v akomkoľvek hudobnom žánri.

Prehrávať hudbu môžete skutočne z takmer akéhokoľvek zdroja. Podporuje prehrávanie z klasických optických nosičov, z USB flashdiskov aj z telefónov, tabletov alebo notebookov cez Bluetooth . Ponuku uzatvára linkový vstup pre akékoľvek ďalšie zdroje zvuku, napríklad prenosné prehrávače. Výbavu dopĺňa FM tuner s pamäťou pre uloženie 50 obľúbených staníc.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové vlastnosti:
Počet kanálov: 2
Výkon zosilňovača: 2 × 5 W

Prehrávanie:
Bluetooth
CD mechanika
Linkový vstup
USB (flashdisky)
FM tuner s pamäťou na 50 staníc a RDS

Mechanika CD:
Nosiča: CD, CD-R/-RW
Formáty: MP3, WMA, Audio-CD

Ďalšie funkcie:
Automatický ekvalizér
Bassblast

Hmotnosť:
3,2 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG CM1530BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG CM1530BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG CM1530BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG CM1530BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG CM1530BT.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií