AD homeoffice AD homeoffice

LG G Pad 8.3 (V500) Black

Zobraziť katalóg
LG G Pad 8.3 (V500) Black
4,7 34 hodnotení
Tablet Quad-core 1.7 GHz Snapdragon 600, dotykový TFT IPS 8,3 "1920x1200, 2GB RAM, interná pamäť 16GB, microSD, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, kamera 5MPx + 1.3Mpx, microUSB, Google Android 4.2.2
Kód:  RL701tm Produktové číslo:  LGV500.ACZEBK Stránky výrobcu
LG G Pad 8.3 (V500) Black Predaj skončil

LG G Pad 8.3 (V500) Black

Tablet s obrovskou mierou výkonu, v super tenkom hliníkovom tele a s extra nízkou hmotnosťou. Vďaka svojmu prevedeniu skvele padne do rúk, a tak nebude žiadny problém vziať si ho kamkoľvek so sebou. S výkonným štvorjadrovým procesorom Snapdragon už nikdy nebudete musieť čakať - čokoľvek potrebuje, všetko je okamžite spustené. Vďaka šikovným funkciám a vysokému výkonu nie je problém používať viac aplikácií naraz, zdieľať multimediálny obsah naprieč kompatibilnými zariadeniami v celej domácnosti a naplno využiť potenciál obľúbeného operačného systému Google Android Jelly Bean.

Ľahko ovládateľný

Príjemne veľký 8,3" displej sa nielen ľahko ovláda, ale vďaka extrémne jemnému rozlíšeniu FullHD vyzerá naozaj famózne. IPS technológia sa postará o brilantné farebné podanie plné kontrastu a vy si tak s tabletom LG G Pad 8.3 užijete naozaj každú chvíľku.

Zábava plnými dúškami

Užívajte si zábavu s tabletom LG naozaj naplno. Štvorjadrový procesor Qualcomm si poradí so všetkými bežnými úkonmi. Prehliadanie internetových stránok, sledovanie filmov, chatovanie s priateľmi či prezeranie fotografií vás bude baviť ako nikdy predtým.

Prístup k telefónu odkiaľkoľvek

Prechádzajte plynulo a ľahko medzi Android smartphonmi a tabletom G Pad 8.3.

Akonáhle si pomocou aplikácie Q Pair prepojíte telefón s tabletom, na väčšom displeji uvidíte prichádzajúci hovor z chytrého telefónu položeného v inej miestnosti, môžete pokračovať v používaní aplikácií alebo zdieľať poznámky Quick Memo.

Efektívne využitie displeja

Využite priestranný displej maximálne a pracujte v niekoľkých oknách naraz pomocou funkcie QSlide. Vďaka možnosti zmeniť veľkosť okna a jeho transparentnosť okúsite úplne nový spôsob používania tabletu LG.

Tri prsty - tri aplikácie

Pre rýchlejší a pohodlnejší multitasking efektívne prepínajte až medzi tromi spustenými aplikáciami. Stačí tromi prstami prejsť cez aktuálnu obrazovku a pohybom si vybrať aplikáciu, ktorú chcete práve používať.

Zdieľanie multimédií

Funkcia SmartShare vám umožní vaše multimédiá streamovať bezdrôtovo do všetkých kompatibilných zariadení. Zadarmo a pomocou jednoduchého prepojenia si tak vychutnáte všetko, čo máte radi, napríklad na veľkej televízii LG.

Šikovný ovládač

Ovládajte kompatibilné televízory a káblové set-top boxy v akejkoľvek izbe pohodlne z jedného miesta. Nový LG G Pad 8.3 totiž vie poslúžiť aj ako univerzálny a programovateľný ovládač.

Pre celú rodinu

Podeľte sa o váš LG G Pad 8.3 s ostatnými členmi rodiny alebo kamarátmi bez toho, aby ste si navzájom kompromitovali osobné údaje alebo heslá. Až 8 užívateľov sa môže prihlásiť pomocou svojho hesla do prostredia tabletu
a mať k dispozícii svoje aplikácie a nastavenia.

Neobmedzené možnosti

Operačný systém Google Android 4.2.2 Jelly Bean naozaj potvrdzuje svoje kvality a je doslova nabitý šťavnatými funkciami všetkého druhu. Stačí sa pripojiť do portálu Google Play a nájsť si tú pravú aplikáciu či hru zo širokej ponuky titulov ako za poplatok, tak úplne zadarmo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG G Pad 8.3 (V500) Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G Pad 8.3 (V500) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G-Pad 8.3 (V500) Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G-Pad 8.3 (V500) Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG G Pad 8.3 (V500) Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií