AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LG G Watch R (W110) Black

Zobraziť katalóg
LG G Watch R (W110) Black
4,5 9 hodnotení
Smart hodinky 1.3" kruhový POLED displej, Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 512 MB, užívateľská pamäť 4GB, Bluetooth 4.0, OS Android Wear (EN)
Kód:  RL2000a3d Produktové číslo:  LGW110.ASWSBK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG G Watch R (W110) Black

Dokonalá harmónia elegancie a funkčnosti sa skrýva v inteligentných hodinkách od spoločnosti LG. Stanú sa skvelým spoločníkom vášho telefónu so systémom Android. G Watch R sú prvé hodinky, ktoré využívajú pre svoju obrazovku 100 % plochy ciferníka. Jedinečná kombinácia kovového povrchu a koženého remienka vytvára z hodiniek nielen perfektný funkčný celok, ale aj nenahraditeľný módny doplnok. Skvele sa hodia ako na každodenné nosenie, ale oceníte ich tiež pri športovaní, práci ale aj zábave.

Spoločník za každej situácie


Sú vybavené luxusným P-OLED displejom s uhlopriečkou 1,3 palca, ktorý poskytuje nesmierne čistý obraz. Samozrejmosťou je možnosť výberu z niekoľkých prednastavených tém a vy tak môžete meniť schémy, tak ako sa mení vaša aktuálna nálada. Pýšia sa splnením štandardu IP67. To znamená, že sú odolné proti prachu a odolné voči vode a to až do hĺbky 1 m po dobu 30 minút. Sú tak predurčené aj na používanie v nepriaznivých podmienkach, bez toho aby ste sa museli báť o ich bezpečnosť.

Výkon budúcnosti!


V útrobách tepe procesor Qualcomm Snapdragon 400, ktorého štyri jadrá sú taktované na 1,2 GHz. V kombinácii s operačnou pamäťou veľkosti 512 MB je zaistený plynulý a svižný chod operačného systému Google Android Wear. Uchovávať vaše dáta je pripravená vnútorná pamäť s veľkosťou 4 GB. Technológia Bluetooth 4.0 ponúkne úplne nový spôsob komunikácie a ovládanie vášho smartfónu. Neoddeliteľnou súčasťou je 9-osý gyroskop, digitálny kompas, akcelerometer či snímač srdcovej činnosti na zadnej strane hodiniek.

Neobmedzené možnosti


Hodinky sú kompatibilné s telefónmi bežiacimi na systéme Google Android 4.3 alebo vyššom. Jedine tak si doprajete perfektnú navigáciu k cieľu jednoduchým pohľadom na zápästie. Prijímajte dopravné informácie a pokyny na obrazovke inteligentného zariadenia. LG G Watch R vás tiež udržia v neustálom spojení s priateľmi na sociálnych sieťach. Myslelo sa tiež na športovcov, ktorí vďaka PPG snímaču môžu sledovať svoj srdcový tep pri tréningu. Samozrejmosťou sú denné súhrny zobrazujúce počet krokov či srdcovú frekvenciu. Vďaka tomu sa stanú športové aktivity milou a obľúbenou činnosťou vášho života!

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG G Watch R (W110) Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G Watch R (W110) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G Watch R (W110) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G Watch R (W110) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG G Watch R (W110) Black.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií