Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LG G3 (D855) Metallic Black 16GB

Zobraziť katalóg
LG G3 (D855) Metallic Black 16GB
4,4 3 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" IPS Quad HD (534 ppi) Gorilla Glass 3, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad core 2.5 GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, MicroSDXC až 128GB, Fotoaparát 13 Mpix dual LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 a/g/n/ac, Bluetooth 4.0 LE, NFC, LTE, FM rádio, USB/OTG, Micro SIM, Android 4.4
Kód:  RL668e5 Produktové číslo:  LGD855.A6CZTN Stránky výrobcu

LG G3 (D855) Metallic Black 16GB

Vlastnosti

  • QUAD HD displej s maximálne detailným zobrazením
  • Pokročilý fotoaparát s funkciou OIS+
  • Ľahká konštrukcia s metalickým dizajnom
  • SMART NOTICE - skôr, než sa spýtate
  • KNOCK CODE™

Inovatívna raketa

Spoločnosť LG to myslí sa súbojom o najlepší chytrý telefón úplne vážne. Aby tiež nie. V novom modeli s označením G3 sa totiž spája množstvo inovatívnych funkcií, ktoré podčiarkuje elegantne telo prístroja. Všetko dokonale lícuje, nikde nič nevŕzga a pred pohľadom na čelnú stranu sa radšej najskôr usaďte.

Obrovský displej s neuveriteľnou hustotou 534 obrazových bodov na palec jednoducho nemá konkurenciu. Vďaka tenkým rámčekom okolo sa ani na prvé ohmatanie nezdá, že jeho uhlopriečka atakuje hranicu 5,5 palca. Nehľadiac na brutálne rozlíšenie 2560 x 1440 pixelov.

Smart Notice

Zaujímavý pomocník Smart Notice prevezme úlohu vášho osobného asistenta. Pripomenie zmeškané hovory, plánovanú schôdzku, ale i napríklad že vonku prší.

Rýchly a praktický

Užívateľské prostredie doznalo razantných úprav. Všetky animácie, prechody obrazoviek aj nové ikony vyzerajú vkusne a rýchlosť je priamo diabolská. Kruhové okno Quick Circle™ zobrazuje šesť najčastejšie používaných aplikácií, takže k nim máte ľahší prístup.

Unikátny kúsok možno nájsť na zadnej strane. Práve tu sa totiž nachádza 13 Mpx fotoaparát s funkciou optickej stabilizácie obrazu. Môžete tiež zhotovovať jasnejšie, ostrejšie snímky pri nižšej intenzite osvetlenia. Vďaka rýchlemu zaostreniu nikdy nezmeškáte okamih, ktorý chcete zvečniť.

Skvelý základ

O bezpečnosť sa postará odomykanie pomocou Knock Code, teda zásluhou dobre mierených poklepaní na preddefinované miesta. Pod touto celkovú kamuflážou sa ukrýva operačný systém v najnovšej verzii - Google Android 4.4. Všetky aplikácie, zábavné hry aj hudobné hity máte doslova na dosah ruky.

Poriadny výkon

Poriadne stroj musí poháňať dostatočne silné železo. Túto neľahkú úlohu na seba prevzal štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 801, ktorého jadrá sú naladené na frekvencii 2,5 GHz. S potešením možno kvitovať pomerne štedrú kapacitu batérie, ktorá sa zastavila na hodnote 3000 mAh. Vďaka efektívnemu využívaniu energie možno očakávať vynikajúcu výdrž aj pri náročnejšom používaní.

Inteligentné klávesnica modelu LG G3 uľahčuje a urýchľuje písanie a pomáha obmedziť preklepy. Je nastaviteľná a optimalizuje sa podľa vašich návykov.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,1 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,4 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG G3 (D855) Metallic Black 16GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G3 (D855) Metallic Black 16GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G3 (D855) Metallic Black 16 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G3 (D855) Metallic Black 16 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG G3 (D855) Metallic Black 16GB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií