Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Logitech G930 Wireless Gaming Headset

Zobraziť katalóg
Logitech G930 Wireless Gaming Headset
4,4 14 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, herné, uzavreté, Dolby Headphone 7.1 Surround Sound, 3 programovateľné tlačidlá, výdrž až 10 hodín, nabíjacia základňa, USB prijímač
Kód:  JL288g9c Produktové číslo:  981-000550

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech G930 Wireless Gaming Headset Predaj skončil

Logitech G930 Wireless Gaming Headset

S bezdrôtový headsetom Logitech G930 si budete užívať špičkový 7.1-kanálový zvuk bez akéhokoľvek oneskorenia, a hlavne bez otravných káblov. Technológia virtuálneho priestorového zvuku Dolby Headphone rozmiestní všetky kanály tak, že budete vnímať dokonale priestorový zážitok, ktorý je ešte doplnený špeciálnymi nízkofrekvenčnými efektmi. Počujete zvuk v plnom rozsahu 360°, čo vám dá konkurenčnú výhodu a uľahčí víťazstvo nad protivníkmi.

Proprietárny bezdrôtový prenos spoločnosti Logitech sa postará o to, aby bol signál vždy silný a bez interferencií. Je až o 38 % rýchlejší, než aký ponúknu bežné headsety využívajúce technológiu Bluetooth, takže nevytvára žiadne počuteľné oneskorenie. Tri programovateľné ovládacie tlačidlá sú umiestnené priamo na mušli. Vďaka tomu máte kontrolu nad základnými prvkami herného prostredia vždy na dosah ruky. Funkciu jednotlivých tlačidiel si navyše ľahko prispôsobíte pomocou herného softvér Logitech.

Zabudovaný mikrofón využíva funkciu eliminácie okolitého ruchu, aby snímal váš hlas jasne a čisto. Ak nechcete byť vypočutí, stačí ho vyklopiť do zvislej polohy a on sa automaticky vypne. Praktická červená kontrolka vás navyše informuje, kedy je mikrofón zapnutý a kedy nie, takže máte vždy dokonalý prehľad, či ste vypočuje.

Parametre a špecifikácia:

Bezdrôtová konektivita:
Frekvencia: 2,4 GHz
Maximálny dosah: 12 m

Napájanie:
Integrovaný akumulátor
Výdrž: až 10 hodín
Podporuje súčasné hranie a nabíjanie

Systémové požiadavky:
Windows 8, 7, Vista
Port USB

Štandardné balenie:
Headset
Bezdrôtový adaptér USB
Nabíjacia základňa
Užívateľská dokumentácia

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech G930 Wireless Gaming Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech G930 Wireless Gaming Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech G930 Wireless Gaming Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech G930 Wireless Gaming Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech G930 Wireless Gaming Headset.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií