PET PET

Logitech H760 Headset

Zobraziť katalóg
Logitech H760 Headset
5 1 hodnotení
Slúchadlá USB
Kód:  JL288b4 Produktové číslo:  981-000266

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech H760 Headset

Fantastický bezdrôtový headset Logitech H760 ponúka nebývalú kvalitu zvuku, vstavaný mikrofón, veľký dosah aj komfort pri používaní.S počítačom sa prepojí cez USB bezdrôtový adaptér pracujúci na frekvencii 2,4 GHz s dosahom až 12 metrov!Vďaka nízkej hmotnosti a podarenému prevedení navyše nepocítite akúkoľvek bolesť, únavu či odreniny ani po niekoľkohodinovom prevádzky.Vďaka posuvnej časti tylového mosta si môžete posedenie slúchadiel navyše presne prispôsobiť svojim potrebám.Výhodou bezdrôtového prevedenia je možnosť vzdialiť sa od počítača bez akéhokoľvek obťažovania prepojovacími káblami.

Vďaka mikrofónu s funkciou aktívneho potlačenia okolitého šumu je možné slúchadlá využiť aj pre telefonovanie - naprSkype.Pri odklopení sa mikrofón automaticky deaktivuje.Samozrejmosťou je tiež počúvanie hudby, hranie hier, sledovanie filmov a rad ďalších činností.Priamo cez slúchadlá je tiež možné ovládať hlasitosť a prehrávanie hudby.Headset vydrží na jedno nabitie približne šesť hodín prevádzky.

Parametre a špecifikácie:

Pripojenie:

Technológia: 2.4 GHz RF
Dosah: až 12 metrov
Audio stream: 48 kHz

Napájanie:
Výdrž batérie: až 6 hodín
Nabíjanie prostredníctvom plne rýchlostného USB
Doba nabíjania: 2,5 hodiny alebo menej (v prípade používania je doba nabíjania dlhšia)

Obsah balenia:
Headset Logitech Wireless Headset H760
USB bezdrôtový adaptér
Predlžovací kábel k adaptéru
USB napájací kábel
Užívateľská dokumentácia

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech H760 Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech H760 Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech H760 Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech H760 Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech H760 Headset.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií