AD homeoffice Premium Week Samsung

Logitech USB desktop microfone

Zobraziť katalóg
Logitech USB desktop microfone
5 4 hodnotení
Mikrofón funkcia potlačenia šumu, podsvietený spínač
Kód:  JL290u Produktové číslo:  980186-0914

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech USB desktop microfone

Kvalitný digitálny mikrofón k vášmu počítaču.Ponúka skvelú kvalitu zvuku spolu s výborným rozpoznávaním hlasu a jednoduché pripojenie cez USB port bez nutnosti inštalácie akýchkoľvek ovládačov.Vďaka kvalitným zvukovým filtrami automaticky odstraňuje okolitý šum a ruch.

Mikrofón je na podstavci, ktorý zaručuje stabilný zachovanie nastavenej pozície, navyše nehrozí prevrátení alebo padaniu.Na základni sa tiež nachádza tlačidlo pre rýchle a jednoduché vypnutie.

Parametre a špecifikácie:

Šírka pásma:
100 Hz - 16 kHz

Vstupná citlivosť:
-67 DBV / μbar, -47 dBV / Pa + / - 4 dB

Pripojenie k PC:
USB

Požiadavky na PC:
Windows 98, Windows 2000, Windows Me, Windows XP, Windows Vista
Mac OS 9.0.4 a novší
USB port

Obsah balenia:
mikrofón Logitech USB desktop Microfone
manuál

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech USB desktop microfone Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech USB desktop microfone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech USB desktop microfone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech USB desktop microfone. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech USB desktop microfone.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií