Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LTLM N7

Zobraziť katalóg
LTLM N7
Tablet - Arm Cortex A7 1.2GHz dual core, dotykové 7 "LCD, 800x480, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, microSDHC, microUSB, USB 2.0, 2x webkamera, WiFi, Google Android 4.2
Kód:  LTL102d Produktové číslo:  LTLMD7

LTLM N7

Cenou lákavý a pre flexibilné použitie designovaný tabliet LTLM s rýchlym procesorom as kamarátskym operačným systémom Google Android 4.2 Jelly Bean . Ten poskytne prostredie pre pohodlné užívanie najrôznejších internetových služieb, kam sa určite počítajú aj videohovory cez integrovanú webkameru či zdieľanie zážitkov . Zostaňte v kontakte a zdieľajte svoje zážitky na fotografiách a klipoch cez sociálne siete s priateľmi a rodinou. Prehráte aj multimediálne formáty a zaujme aj množstvom dostupných aplikácií či hier, takže si iste každý užívateľ vyberie.

Ak dáte prednosť dokumentom alebo knihám, iste oceníte automatické otočenie 7 "displeja na výšku. Kompaktný formát vám umožní mať tablet stále so sebou, a napriek tomu obsahuje plnohodnotný USB pre priame pripojenie flashdisku . Lákavá je aj potenciálne dostupná pamäť. Vnútri sú síce len 4 GB pamäte pre ukladanie aplikácií, za to pre multimediálne súbory sa ponúka rozšírenie o pamäťovú kartu Micro SDHC.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LTLM N7
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM N7 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTLM N7 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTLM N7 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LTLM N7 .
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií