Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7

Zobraziť katalóg
Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7
3,7 17 hodnotení
Herná klávesnica podsvietená, dotykový displej, oddeliteľný numpad, UK layout
Anglická klávesnica
Kód:  MH691j Produktové číslo:  CCB43109U002/02/1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7

Dokonale modulárna klávesnica Mad Catz STRIKE 7 sa inšpirovala, jednou z najpopulárnejších hráčskych myší súčasnosti - RAT 7. Ak chcete mať k dispozícii konečné riešenie, ktoré vám maximálne uľahčí víťazstvo, ani jedna súčasť uvedenej súpravy by vám rozhodne nemala chýbať!

Unikátny dizjan Mad Catz STRIKE 7 prináša nebývalé možnosti prispôsobenia a zvyšuje celkový užívateľský komfort. Vyzbrojení a s dokonalou kontrolou nad vašou klávesnicou, môžete konečne hrať všetky svoje obľúbené hry presne tak, ako je potrebné - tak aby vás to naozaj bavilo!

Nekompromisná a plne modulárna konštrukcia


Klávesnica Mad Catz STRIKE 7 sa môže pochváliť robustným, celokovovým šasi, ktoré je oveľa silnejšie, než aké nájdete pri väčšine herných klávesníc. Modulárna konštrukcia vám dáva slobodu, aby ste využívali len tie súčasti, ktoré najlepšie vyhovujú vášmu hernému štýlu. S pomocou špeciálne vyvinutej membrány, ktorá verne kopíruje vlastnosti mechanických klávesov, si budete môcť vychutnávať dokonale presnú odozvu tlačidiel aj nebývalú životnosť - a to všetko bez nadmerného hluku!

Päť samostatných hardvérových súčastí

  • 1. Riadiaci modul s dotykovým LCD VENOM
    S intuitívnym dotykovým displejom VENOM budete ľahko prechádzať množstvom funkcií. Programovať pokročilé makrá, nastavovať podsvietenie, a preberať kontrolu nad obsluhou externých funkcií - vyvážením hlasitosti hry a chatu, spustením aplikácií a webových stránok, a dokonca aj inicializáciou a riadením funkcie TeamSpeak - všetko niekoľkými jednoduchými pohybmi prsta.

  • 2. hlavná klávesnica 
    Vďaka oveľa menším rozmerom, než aké využívajú bežne dostupné klávesnice, vám základný modul poskytuje dostatok priestoru pre rozmerné podložky a extenzívne pohyby myši. Náhradné, zameniteľné tlačidlá WASD a kurzorové šípky vám umožnia prispôsobiť si herný štýl tým, že si sami zvolíte, či chcete využívať štandardný, tvarovaný alebo gumový povrch klávesov. Plne farebné podsvietenie (Full RGB) so 16 miliónmi farieb potom poslúži k dokonalému zladeniu s vašim herným kútikom. Celkovú dokonalosť potom dotvára laserom vytvorené značenie, ktoré spoločne s podsvietením zaistí vynikajúcu podporu aj pri nočnom zápolení.
  • 4. NumPad
    Rovnako ako pri riadiacom moduli, je NumPad možné využívať vo voľnom aj fixnom umiestnení. Vlastná schéma zapojenia vám dáva príležitosť prispôsobiť celý layout presne vašim požiadavkám.
  • 5. Trojčlenná aktívna podložka pod dlaň a dve opierky pod zápästie
    Výškovo nastaviteľné a aktívne opierky dlane ukrývajú koliesko pre palec a akčné tlačidlo, aby ani jeden prst vašej ruky pri hraní nemusel zaháľať. Obe podložky pod zápästie využívajú robustný päťpinový konektor, s jeho pomocou ich ľahko pripojíte k hlavnému modulu a NUMPAD, čo ďalej navyšuje životnosť a najmä potom komfort používania.

Intuitívne programovanie makier


Intuitívne grafické rozhranie výrazne zjednodušuje, inokedy ťažké programovanie makier. Ľahko s ním priradíte jeden alebo viac stiskov ľubovoľnému tlačidlu makra, alebo identifikačnej ikone a to vrátane precízneho časovania. Táto schopnosť je nevyhnutná pre rýchlo sa meniace hry, ktoré vyžadujú jasné, ale súčasné komplexné stlačenie niekoľkých klávesov alebo ich aktiváciu v presne zadanej súslednosti.

Každý z troch rôznych režimov klávesnice vám umožní uložiť špecificky naprogramované makrá. Všetko, čo musíte urobiť, je len prepnúť medzi jednotlivými režimami a razom tak získate až trojnásobok príkazov - to aj v priebehu hry. Len čo si naprogramujete svoje makrá, môžete ich tiež sprístupniť s rozsiahlou hráčskou komunitou a ukladať na neskoršie využitie, čo vám zase uľahčuje prechod na iný počítač. Ďalšou zaujímavosťou je potom zabudovaná aplikácia TeamSpeak, s ktorou sa ľahko spojíte so všetkými spoluhráčmi, aby ste si dohovorili spoločný turnaj, rovnako ako nastavíte ľubovoľnú hlasitosť hry a chatu.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Layout (popisky klávesov): UK (anglické)
Hlavný modul klávesnice
Riadiaci modul TFT-LCD sa 2 porty USB 2.0
Klávesy Makro (funkčný prúžok)
Modul numerickej klávesnice
3 podložky pod zápästie a dlaň
Prídavné klávesy s nástrojom na výmenu
Nástroj na prispôsobenie
3 prepojovacie klávesové káble
AC adaptér
6 skrutiek

Podporované OS:
Windows 7, Vista, XP

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Lokalizácia
Anglická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Anglická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Displej, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
38,3 cm (383 mm) Hotovo!
Výška
19,05 cm (190,5 mm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zásadní problém download madcatz nefunguje, doména expirovala, zákaznické podpoře expirovala licence. Potřebuji okamžitě ovladače a software.

dobrý den rad bych se zeptal jestli bude klávesnice ještě k dispozici

Tak co, už jste našli funkční odkaz na ovladače, nebo mám klávesnici vrátit?

Can i play Doom on it?

Diskusia a poradňa k Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7
Príslušenstvo pre Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz S.T.R.I.K.E. 7.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií