AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

LYSOFORM Dezinfekčný čistič do kúpeľne 750 ml

Zobraziť katalóg
LYSOFORM Dezinfekčný čistič do kúpeľne 750 ml
5 2 hodnotení
Dezinfekcia – do kúpeľne, proti baktériám, odstráni vodný kameň, zvyšky mydla a iné nečistoty, pohodlná aplikácia, na výber medzi penou a sprejom - 5,59 €/1 l
Kód:  CIS737 Produktové číslo:  9000100882743
LYSOFORM Dezinfekčný čistič do kúpeľne 750 ml Predaj skončil

LYSOFORM Dezinfekčný čistič do kúpeľne 750 ml

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dezinfekčný čistič kúpeľne Lysoform

Lysoform dezinfekčný čistič kúpeľne v spreji odstráni vodný kameň, nečistoty a zvyšky mydla

Hĺbková čistiaca sila: viacúčelový čistič kúpeľne Lysoform chráni vašu rodinu pred chorobami vďaka hĺbkovej čistiacej sile na báze kyseliny mravčej a účinnej dezinfekcii povrchov v kúpeľni

Trojaký účinok: 1) odstraňuje až 99,9 % vírusov a baktérií, 2) hravo si poradí s odstránením vodného kameňa, nečistôt a zvyškov mydla, 3) zanecháva príjemnú sviežu vôňu

Antibakteriálne čistenie: čistič Lysoform dezinfikuje povrchy - stačí nastriekať produkt na daný povrch a nechať zaschnúť (nepoužívajte na mramor, vápenec a iné povrchy citlivé na kyselinu)

Jednoduché použitie: vďaka rozprašovaču je prípravok Lysoform do kúpeľne príjemný na aplikáciu, pomocou otočnej hubice si navyše môžete vybrať medzi penou alebo sprejom

(*virucídna účinnosť proti obaleným vírusom ako bovínna vírusová diarrhea (BVDV), vírus vakcínie (VV), vírus chrípky A.)


Použitie

V prípade čistenia stačí dezinfekčný čistič do kúpeľne nastriekať na povrch a utrieť utierkou. Na dezinfekciu aplikujte čistič Lysoform na povrch a následne nechajte pôsobiť niekoľko minút až do zaschnutia. V tomto prípade povrch neoplachujte.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dezinfekčný čistič Lysoform pre celú vašu domácnosť

Alza.cz - Bref produkt

LYSOFORM Univerzálny dezinfekčný čistič 1L

Kúpiť »
Alza.cz - Bref produkt

LYSOFORM Dezinfekčný čistič kuchyne 750ml

Kúpiť »

Zloženie

< 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, ďalej obsahuje: parfumy (Limonene), dezinfekčné prostriedky. Účinné látky: kyselina mravčia 1 g/100 g, alkyl(C12-16)dimethylbenzylammóniumchlorid 0,5 g/100 g.





Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Počet kusov
1 ks Hotovo!
Určenie
Dezinfekcia Hotovo!
Objem
750 ml Hotovo!
Typ výrobku
Čstiče Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Určenie

Určenie
Dezinfekcia Hotovo!

Objem

Objem
750 ml Hotovo!

Typ výrobku

Typ výrobku
Čstiče Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dezinfekčné, Antibakteriálny, Na vodný kameň Hotovo!

Určenie

Určenie
Dezinfekčné spreje Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!
Viac parametrov

LYSOFORM je rakúska značka dezinfekčných prostriedkov založená v roku 1900, takže má už 120-ročnú tradíciu. Účinná receptúra založená na báze benzalkóniumchloridu a kyseliny mravčej zabíja až 99,9 % vírusov, plesní a baktérií.* Výrobky Lysoform dezinfikujú povrchy, odstránia nečistoty aj nepríjemný zápach a zanechávajú príjemnú sviežu vôňu. Lysoform, to je značka vysokej kvality, odbornosti, spoľahlivosti, výkonu, sily a čistoty. Ide o rakúskeho špecialistu na dezinfekciu. (*virucidná účinnosť proti obaleným vírusom ako bovinná vírusová diarrhea (BVDV), vírus vakcínie (VV), vírus chrípky A)

Poznámka:
» Všetky dezinfekčné spreje
» Všetky WC čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LYSOFORM Dezinfekčný čistič do kúpeľne 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LYSOFORM Dezinfekční čistič koupelny 750 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií