Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Microsoft Windows 7 Home Premium SK 32-bit, (OEM)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 7 Home Premium SK 32-bit, (OEM)
Operačný systém DVD
Kód:  WZ060b Produktové číslo:  GFC-00582 Stránky výrobcu
Microsoft Windows 7 Home Premium SK 32-bit, (OEM) Predaj skončil

Microsoft Windows 7 Home Premium SK 32-bit, (OEM)

Revolučný operačný systém Windows 7 v 32bitové verziu so slovenskou lokalizáciou vhodný pre domácnosti.Nová generácia operačného systému od firmy Microsoft prináša celý rad nových funkcií a zároveň optimalizuje chod tých existujúcich.Práca na počítači sa tak stane rýchlejšie, jednoduchšie a zábavnejšie.Samozrejmosťou je plná podpora viacjadrových procesorov aj grafických kariet spĺňajúcich štandard DirectX 11.Windows 7 majú oproti predchádzajúcim Windows Vista nižšie hardvérové nároky a hodí sa tak aj do menej výkonných notebookov alebo netbooků.

Medzi novinky patrí najmä prepracovaný koncept hlavného panelu, ktorý vám pomôže ľahko zvládnuť viac úloh naraz.Oveľa intuitívnejšie je práca s oknami, jednoduchým pretiahnutím k niektorému z okrajov možné okná maximalizovať alebo zobraziť na polovici obrazovky.Pri prehrávaní multimédií oceníte vylepšený Windows Media Center.Obľúbené rýchle vyhľadávanie v paneli Štart zostalo samozrejme zachované a teraz poskytuje ešte lepšie výsledky.Funkcia Domáce skupina vás zbaví strachu zo zdieľania súborov a tlačiarní v domácej sieti.Prepojte dva alebo viac počítačov so systémom Windows 7 a funkcie Domáce skupina uľahčí automatické začatie zdieľanie hudby, obrázkov, videa a dokumentov v knižniciach s ostatnými členmi vašej domácnosti.

Verzia Home Premium je určená pre domácich užívateľov.Je vhodná pre kancelársku prácu, internet, sledovanie filmov aj hranie najnovších hier.

Parametre a špecifikácie:

Verzia:
Microsoft Windows 7 Home Premium 32bit

Jazyková verzia:
Slovenská

Médium:
DVD

Minimálna konfigurácia:
Procesor:AMD alebo Intel s frekvenciou 1000 MHz
Operačná pamäť:1024 MB RAM
Grafická karta:s podporou DirectX 9.0 a ovládačom WDDM 1.0 alebo vyšším
Pevný disk:kapacita 16 GB
Mechanika DVD-ROM

Upozornenie:Táto OEM licencia je určená pre "predkladateľov systémov" a po inštalácii sa stáva súčasťou počítača, pričom nemôže byť prevedená na iný počítač.V prípade nákupu musíte spĺňať podmienky programu Microsoft OEM System Builder, ktorá je vytlačená na obale výrobku.Tieto podmienky prijímate otvorením balenia.Produkt ďalej môžete zakúpiť spoločne s novým počítačom alebo s nasledujúcimi komponentami, ktoré tvoria funkčný počítač (základná doska, procesor, operačná pamäť, pevný disk a skriňa počítača vrátane zdroja napájania).OEM produkt a počítač alebo komponenty musia byť uvedené na spoločnom nákupnom dokladu.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 7 Home Premium SK 32-bit, (OEM)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Windows 7 Home Premium SK 32-bit, (OEM).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií