Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New

Zobraziť katalóg
Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New
4,7 349 hodnotení
Gamepad – bezdrôtový pre XBOX 360, čierny
32,89 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MX045b2 Produktové číslo:  NSF-00002 Stránky výrobcu
Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New 32,89 € Rozbalené

Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New

Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Inovovaná verzia ovládača pre hernú konzolu Xbox 360 ponúka okrem vydareného dizajnu aj novo spracované bočné tlačidlá pre ľahšiu manipuláciu. Ovládač je vybavený vibračnou technológiou, pri ktorej je možné nastaviť silu vibrácií a tým ušetriť výdrž batérií. Ergonomický dizajn zaručuje jednoduché ovládanie hier a minimálnu odozvu stlačenia tlačidla. Zariadenie je vybavené dvomi analógovými ovládačmi, osemsmerným ovládacím krížom a 8 tlačidlami. Uprostred ovládača je umiestnené "Guide" tlačidlo, ktoré slúži pre rýchly prístup do nastavení konzoly a rýchlu aktiváciu rôznych funkcií.

Priamo na tele ovládača je k dispozícii port, ku ktorému môžete pripojiť headset a komunikovať tak napríklad so spoluhráčmi cez internetový portál. Napájanie ovládača je zabezpečené pomocou dvoch AA batérií alebo dobíjitelného akumulátora s výdržou až 25 hodín. K jednej konzole Xbox 360 je možné pripojiť až štvoricu ovládačov.

Parametre a špecifikácia:

Ovládacie prvky:
8-směrný D-PAD
2 analógové ovládače
8 herných tlačidiel
Guide tlačidlo
Štart tlačidlo
Back tlačidlo

Funkcia:
Nastaviteľné vibrácie
Integrovaný port pre headset na Xbox Live play

Vyhotovenie:

Farba: matná čierna
Komunikácia: bezdrôtovo na 2,4 GHz
Dosah: 9 m

Napájanie:
2x AA batérie alebo akumulátor

Obsah balenia:
Gamepad
2x AA batérie

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, funguje ovladač i s Xbox One?

Dobrý deň, k pripojení na pc mi postačí bluetooth ale treba nejaký kábel ?

Funguje s win 7 bez bluetooth

Dobrý den, jedná se o originální ovladač přímo od firmy Microsoft? Nebo je z produkce jiné firmy s dodržením standardů pro Xbox?

Dobrý den, mám podobný problém jako zákazník, který sem psal. Můžete mi prosím poslat odkaz na stránku, kde microsoft reciever koupím? děkuji

Dobrý den, jak prosím spárovat s Xboxem 360? Zatím se nedaří, stále jakoby hledá, ale nespáruje. První konzole obyčejná bezdrátová spárovaná bez problémů.

Dobrý den, četl jsem, že tento ovladač se dá připojit na počítač. Poradíte mi jak? Předem děkuji za odpovědi na tuto otázku

Dobrý den. Ovladač přestal fungovat. Po výměně baterek (několika nových) stále nefunguje. Nerozsvítí se středové tlačítko, nereaguje. Je možné pomoci? Event. je nějaký servis?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli Microsoft receiver je součástí balení nebo jestli ho musím koupit zvlášť? Předčasně děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre Microsoft XBOX 360 Wireless Controller Black New
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií