Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MIO Spirit 487 Lifetime FULL EUROPE Lifetime

Zobraziť katalóg
MIO Spirit 487 Lifetime FULL EUROPE Lifetime
4,5 4 hodnotení
GPS navigácia InstantFixII, LCD 4,3 ", RDS-TMC, Bluetooth, mapy Európy - doživotnú aktualizáciu máp
Kód:  PP301a2L Produktové číslo:  5262N2710212

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO Spirit 487 Lifetime FULL EUROPE Lifetime Predaj skončil

MIO Spirit 487 Lifetime FULL EUROPE Lifetime

GPS navigácia MIO Spirit 487u obsahuje zdokonalenú funkciu Learn Pro, ktorá sa učí štýlu jazdy vodiča a prispôsobuje výber obvyklej trasy vrátane odhadovaného času príchodu do cieľa. Funkcia Smart Routes používa k optimálnemu výpočtu informácie zozbierané od miliónov vodičov, vďaka ktorým je cesta rýchlejšia a úspornejšia. Vo výpočte je navyše zohľadnený aj čas a deň konania cesty. V priebehu jazdy sú užívatelia navigovaní prostredníctvom 3D náhľadov križovatiek sprevádzané jasnými a prehľadnými pokynmi o radenie.

Nároční zákazníci určite ocenia bezplatné a funkčné RDS-TMC dopravné spravodajstvo fungujúci kompatibilne so SmartRoutes pre optimálny výpočet trasy. Prijímač Traffic Message Channel (TMC) prijíma informácie o prácach na ceste, nehodách a dopravných zápchach. Ak sa týkajú vašej trasy, Mio Spirit 487 pripraví novú. Využíva tiež moderné technológie Bluetooth, ktorá vám ju umožní bezdrôtovo synchronizovať s telefónom a použiť ako hlasitý odposluch. Teraz môžete volať hands-free.

Výber trás novo navrhuje 4 možnosti jazdy graficky znázornené priamo na displeji navigácie - najrýchlejšia, najkratšia, najjednoduchšia a najekonomickejšia. Užívatelia môžu využiť aj plánovanie cesty s optimalizáciou prejazdných bodov ako v navigácii, tak iv aplikácii na počítači MioMore Desktop. Novinkou je hlasové navigovanie Text-to-Speech, s hlasovými pokynmi vrátane názvov ciest. Iste oceníte aj praktické varovanie pred rýchlostnými kamerami.

Aj parkovanie je s novými navigáciami Mio stále jednoduchšie. Nový parkovací asistent automaticky zobrazuje zoznam parkovacích miest v blízkosti cieľa a jedným klenutím na symbol "P" vodiča dovedie na najbližšie parkovisko. Zadávanie adries uľahčí klávesnica QuickSpellTM zobrazujúci relevantné klávesy na základe informácií z databázy a tým intuitívne napovedá v priebehu zadávania. Nájdenie cieľového bodu je ďaleko jednoduchšie aj vďaka novému vyhľadávanie podľa kľúčových slov, ktoré funguje na rovnakom princípe ako fulltextové vyhľadávače na internete.

Navigácia Mio ponúka prepracovaný režim pre peších. Užívateľ má k dispozícii mapy obsahujúce charakteristické miesta, ktorá výborne poslúži pri prehliadkach miest.

Tento model je vybavený doživotnou aktualizáciou máp a tak sa nikdy nestratíte.

Parametre a špecifikácie:


Procesor:

Typ: Samsung 6443
Frekvencia: 400 MHz

Pamäť:

Vnútorná pamäť RAM: 128 MB
Interná pamäť ROM: 2 GB
Slot pre pamäťovú kartu: MicroSD

Navigačné zariadenia:

GPS chipset: SiRFstar III InstantFixII
GPS kanály: 20
Vstavaná anténa a podpora externej
RDS-TMC modul
Vstavaná technológia Bluetooth pre handsfree komunikáciu
Mapy: podrobné mapy ČR + 43 štátov s doživotnou aktualizáciou

Zobrazenie:

Dotykový farebný LCD displej
Rozlíšenie: 480 x 272 bodov
Uhlopriečka: 4,3 "
Orientácia: horizontálne

Batérie:

Typ: lithium-ion
Kapacita: 720 mAh

Prevedenie:

Rozmery: 127 x 82 x 15 mm (Š x V x H)
Hmotnosť: 148,4 g

Štandardné príslušenstvo:

DVD so softvérom a manuálom
Nabíjačka do auta
Rameno pre montáž do auta

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO Spirit 487 Lifetime FULL EUROPE Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Spirit 487 Lifetime FULL EUROPE Lifetime.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií