PET PET

MODECOM FreeTAB 1010 IPS IC

Zobraziť katalóg
MODECOM FreeTAB 1010 IPS IC
5 1 hodnotení
Tablet - Intel Celeron N2805 (BayTrail-M) 1.46GHz Dual-Core, dotykové 10.1 "IPS 1280x800, RAM 2GB DDR3, interná pamäť 32GB SSD, WiFi, BT 4.0, microSDHC, microUSB, 2x webkamera, miniHDMI, MS Office 2013 Home a Student , Microsoft Windows 8
Kód:  UM381a1 Produktové číslo:  TAB-MC-TAB-1010-IPS-IC
MODECOM FreeTAB 1010 IPS IC Predaj skončil

MODECOM FreeTAB 1010 IPS IC

Modecom FreeTAB 1010 IPS IC je vysoko kvalitný multimediálny tablet určený pre najnáročnejších užívateľov, ktorí hľadajú výrobok s mimoriadnymi funkciami. S použitým operačným systémom Microsoft Windows poskytuje zariadenie nevídaný výkon a otvára vám úplne novú úroveň multimediálneho zážitku.

Zariadenie je tak univerzálnym tabletom, ktorý vám ponúkne rovnaké prostredie Metro, na ktoré ste zvyknutí z vášho notebooku či stolného počítača. Vďaka vlastnostiam Windows 8 môžete tabliet s týmito vašimi zariadeniami synchronizovať a mať tak všetko potrebné stále so sebou. Prostredníctvom portálu Windows Store získate prístup k viac ako 125 000 aplikácií a hier, Môžete tak nimi funkčnosť tabletu kedykoľvek rozšíriť.

Tablet prichádza s predinštalovaným balíkom Microsoft Office 2013 vo verzii pre študentov a domácnosti. Editovať dokumenty, vytvárať tabuľky alebo zaujímavé prezentácie s pomocou voliteľnej bluetooth klávesnice tak môžete kdekoľvek na cestách. Ako úložný priestor poslúži zabudovaný SSD modul s kapacitou 32 GB s možnosťou ďalšieho rozšírenia pomocou MicroSD kariet. Vaša prezentácia, HD filmy či fotografie si ľahko prehráte na externom monitore alebo veľkoplošnej televízii vďaka mini HDMI portu.

Srdcom FreeTAB 1010 IPS IC je výkonný a zároveň úsporný dvojjadrový procesor Intel Celeron s frekvenciou 1,46 GHz. Zariadenie je vybavené IPS displejom s veľkými pozorovacími uhlami as rozlíšením 1280 x 800 pixelov. Budete tak prekvapení kvalitou statických obrázkov aj prehrávaných videí. Navyše špeciálny antireflexná vrstva eliminuje svetelné odlesky pri použití na slnku.

Tablet ponúka štandardné konektivitu vo forme Wi-Fi, vďaka tej budete môcť ľahko prezerať web kdekoľvek v dosahu bezdrôtovej siete. Prítomné rozhranie Bluetooth 4.0 umožní ľahko odoslať fotografie priateľom, alebo prenášať dáta medzi tabletom a vaším mobilným telefónom. Samozrejmosťou je prítomnosť micro USB konektora, Dokonca vo verzii 3.0, Pre nabíjanie, USB Host funkciu a prepojenie s počítačom. Tablet obsahuje dve kvalitné webkamery a zabudovaný mikrofón, ktorý využijete predovšetkým pre videohovory.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MODECOM FreeTAB 1010 IPS IC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MODECOM FreeTAB 1010 IPS IC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MODECOM FreeTAB 1010 IPS IC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MODECOM FreeTAB 1010 IPS IC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MODECOM FreeTAB 1010 IPS IC.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií