AD homeoffice AD homeoffice

MODECOM middle tower KARMA černý bez zdroje

Zobraziť katalóg
MODECOM middle tower KARMA černý bez zdroje
PC skrinka 4x 5.25", 1+5x 3.5", USB/ audio
Kód:  UM147e Produktové číslo:  KARMA/B
MODECOM middle tower KARMA černý bez zdroje Predaj skončil

MODECOM middle tower KARMA černý bez zdroje

Elegantné počítačová skriňa typu midi tower určená pre základné dosky typu ATX a Micro ATX.Celá skriňa je v modernom čiernom prevedení a na čelnej strane s netradične rozmiestnenými tlačidlami a konektory, ktoré boli vkomponovány do jedného celku.Ten je celý modro podsvietený a nájdete v ňom dva USB porty, výstup na slúchadlá, vstup na mikrofón a samozrejme aj vypínacie a resetovací tlačidlo.Vnútri je pripravená jedna pozícia pre prídavný ventilátor o veľkosti 80 x 80 milimetrov a dostatočný počet interných 3,5 "slotov pre pevné disky.Skriňa spĺňa direktívy Intel týkajúce sa Thermally Advantaged Chassis 1.1, čo znamená jej pripravenosť na procesory Intel Pentium 4 modelu Prescott.Skriňa sa dodáva bez zdroja.

Parametre a špecifikácie:

Formát dosky:
ATX, Micro ATX

Farba skrine:
Čierna

Rozširujúce sloty:
4 x 5.25 "externí
1 x 3.5 "externé
5 x 3.5 "interná

Prídavné chladenie:
1x pozice pro zadní ventilátor 80 x 80 mm

Predný panel:
2x USB port
2x Audio port

Rozmery:
180 x 477 x 415 mm

Napájací zdroj:
Bez zdroja

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MODECOM middle tower KARMA černý bez zdroje. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MODECOM middle tower KARMA černý bez zdroje. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MODECOM middle tower KARMA černý bez zdroje. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MODECOM middle tower KARMA černý bez zdroje.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií