Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Beats BY DR.DRE TOUR, černá

Zobraziť katalóg
Beats BY DR.DRE TOUR, černá
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá do uší, kompaktné In Ear prevedenie, plochý kábel pre zamedzenie poškodenia, veľmi silné magnety pre perfektný zvuk
Kód:  MON303b Produktové číslo:  MH BEATS IE black

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats BY DR.DRE TOUR, černá Predaj skončil

Beats BY DR.DRE TOUR, černá

Slúchadlá do uší MONSTER Beats by DrDre Tour sú určené pre naozajstných milovníkov zvuku.Sú vybavené jedinečným plochým káblom, v ktorom spoločne s meďou vedúci signál prestupuje tiež oceľové lanko zamedzujúce zamotania vodičov a zvyšujúci odolnosť kábla.Vďaka tomu si užijete nielen špičkovú kvalitu zvuku, ale nebudete musieť každý deň pracne rozmotávať slúchadlá pred použitím.Slúchadlá MONSTER Beats by DrDre Tour obsahujú novo vyvinuté meniče, ktoré reprodukujú zvuk dokonale v celom frekvenčnom pásme.S nimi si užijete každý detail skladby s maximálnou vernosťou, čistotou a silným basovým základom.

Slúchadlá MONSTER Beats by DrDre Tour sa chváli rozšírenú frekvenčnú odozvou, ktorá dokonale pokrýva basovú zložku, čo je u slúchadiel do uší ozajstná výnimka.Vďaka takmer trojročnému vývoji si užijete basy rovnakým spôsobom, ako keby ste mali v hlave subwoofer.Slúchadlá MONSTER Beats by DrDre Tour sa dodávajú s veľkým množstvom výmenných štupľov rôznych veľkostí a tvarov, ktoré zaručujú optimálne pohodlie pri počúvaní, pevné uchytenie a dokonalú zvukovú izoláciu od okolitého ruchu.S Beats by DrDre Tour počujete precízne každú notu, a nezáleží na pri tom, ako silný hluk sa na Vás valí z okolitého prostredia.

Slúchadlá MONSTER Beats by DrDre Tour majú dostatok sily aj pre poslucháčov, ktorí si púšťajú hudbu poriadne nahlas.Vďaka naozaj špičkovým meničom môžete hlasitosť vytáčať do sýtosti bez toho, aby sa dostavilo nežiaduce skreslenia.MONSTER Beats by DrDre Tour si dokonale poradí is funkcií Sound Check v prehrávačoch iPod.Tá vyrovnáva hlasitosť všetkých nahrávok v prehrávači, takže Vaša hudba hrá s konzistentné hlasitosťou.Problém väčšinou nastáva v okamihoch, keď sú rozdiely v hlasitostiach príliš veľké.Bežná slúchadlá so zapnutou funkciou Sound Check nedokážu hrať dostatočne nahlas.To však nie je problém MONSTER Beats by DrDre Tour, tie majú dostatok sily, aby zahrali perfektne vždy aj so zapnutou funkciou Sound Check.

Parametre a špecifikácie:

Prevedenie:
Farba: čierna

Kábel:

Špeciálna úprava proti zamotaniu
Konektor: 3,5 mm stereo jack

Príslušenstvo:
Ochranné puzdro
Redukcia na 6,3 mm jack
Veľké množstvo rôzne tvarovaných nástavcov rôznych veľkostí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats BY DR.DRE TOUR, černá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats BY DR.DRE TOUR, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beats BY DR.DRE TOUR, černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beats BY DR.DRE TOUR, černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats BY DR.DRE TOUR, černá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií