MP3 přehrávač iPod Nano 4th 4GB

Zobraziť katalóg
MP3 přehrávač iPod Nano 4th 4GB
MP3 prehrávač iPod Nano 4th modrý (blue), 4GB, MP3/ AAC/ AIFF přehrávač, úkolovník, hry, 2" LCD (LED), USB2.0
Kód:  JA034l Produktové číslo:  mb651zo/a Stránky výrobcu
MP3 přehrávač iPod Nano 4th 4GB Predaj skončil

MP3 přehrávač iPod Nano 4th 4GB

Štýlový multimediálny prehrávač Apple iPod Nano v najnovšej štvrtej edícii.Prehrávač sa môže pochváliť kapacitou 4 GB a elegantným vzhľadom, vďaka ktorému dokáže zaujať na prvý pohľad.iPOD nano vyniká svojím dokonalým spracovaním, veľmi príjemnými rozmery - vyzdvihujúc si obzvlášť zasluhuje veľmi malá hrúbka - iba 6 mm a tiež veľmi nízka hmotnosť.Vďaka pohodlnému navigačnému tlačidlu a výbornému displeji si pochvalu zaslúžia aj veľmi jednoduché a intuitívne ovládanie.Displej má uhlopriečku 2 palce a rozlíšenie 240 x 320 bodov.

Prehrávač si poradí s celou radou populárnych hudobných formátov, ponúkne rôzne režimy prehrávania hudby i kvalitné dodávané slúchadlá.Vďaka vstavanému pohybovému senzoru môžete teraz přehrávač používať aj v horizontálnom režime, kde môžete takto naprvyberať hudbu v režime Cover Flow - teda podľa obrázkov albumov.Okrem hudby si môžete užívať aj video, obrázky alebo hry.Ak by vám nestačili štandardne dodávané hry, možno stiahnuť nové.Nechýba ani kalendár alebo zoznam úloh alebo adresár, ktoré možno dokonca aj synchronizovať s počítačom.Využiť môžete dokonca aj stopky, automatické vypínanie prehrávače, poznámky alebo hlasový záznamník.Menu prehrávača je kompletne lokalizovaná do českého jazyka.O napájanie sa stará vstavaná batéria, ktorá dokáže prehrávať život až po dobu 24 hodín prehrávania hudby.

Parametre a špecifikácie:

Kapacita:
4 GB

Displej:
uhlopriečka 2 palce, LED podsvietenie
rozlíšenie 240 x 320 bodov

Podporované audio formáty:
AAC (16 - 320 Kbps), Protected AAC (iTunes Store), MP3 (16 - 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (verzia 2, 3 a 4), Apple Lossless, AIFF, WAV

Frekvenčný rozsah:
20 Hz - 20 kHz

Podporované video formáty:
H.264

Funkcia:
CoverFlow - vyberanie hudby podľa obrázku albumu
Úlohy, kalendár, poznámky, kontakty
Hry
Prehliadač obrázkov
Stopky
Pohybový senzor

Jazyková lokalizácia:
22 jazykov vrátane slovenčiny

Požiadavky na PC (MAC):
voľný USB port
Mac OS X v10.4.11 a novší
Windows Vista, Windows XP Home alebo Professional Service Pack 3
iTunes v 7 alebo 8

Vstupy a výstupy:
jack 3,5 mm
dock konektor

Napájanie:
vstavaný Li-Ion akumulátor
výdrž až 24 hodín prehrávania hudby a 4 hodiny prehrávania videa
nabíjania 1,5 - 3 hodiny

Farba:
modrá

Rozmery:
90 x 38 x 6 mm

Hmotnosť:
37 g

Obsah balenia:
iPOD Nano
Slúchadlá
USB kábel
Dock adaptér
Manuál

Upozornenie:Od 10.10.2008 nadobudne účinnosť zmena v poskytovaní záruk podnikateľom, firmám a osobám samostatne zárobkovo činným.Podnikatelia a firmy získavajú pri nákupe iPodu alebo počítača Apple 1.rok záruky podľa Obchodného zákonníka v SR.Ak si títo zákazníci zakúpili počítač Apple a chcú si záruku predĺžiť, majú možnosť využiť službu Next Business Day (NBD), ktorá poskytuje 3-ročnú záruku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MP3 přehrávač iPod Nano 4th 4GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MP3 přehrávač iPod Nano 4th 4GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MP3 přehrávač iPod Nano 4th 4GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MP3 přehrávač iPod Nano 4th 4GB.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií