Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

MPman BT 24 4GB

Zobraziť katalóg
MPman BT 24 4GB
MP3 prehrávač multimediálne, farebný TFT 2,4 "displej, dotykové tlačidlá, FM rádio, Bluetooth, slot na pamäťovú kartu microSD, podpora formátov FLAC, vstavaná Li-pol batérie
Kód:  MPM005c Produktové číslo:  BT 24 4GB
MPman BT 24 4GB Predaj skončil

MPman BT 24 4GB

Spoločnosť Mpman vynašla v roku 1997 prvý prenosný MP3 prehrávač . Od tej doby sa ich ponuka značne rozšírila a predávajú okrem PM3/MP4 prehrávačov aj veľa ďalšej elektroniky ako sú prenosné DVD prehrávače, Hifi systémy, rádiá, diktafóny, HD videokamery a HD prehrávače.

Kompaktný MP3/MP4 prehrávač MPman BT 24 4GB s elegantným dizajnom a veľmi tenkým telom. Vychutnajte si perfektný a čistý zvuk vašej obľúbenej v takto nádhernom tele po dobu až 10 hodín.

Informácie o práve prehrávanej hudbe, videá alebo fotografie sa zobrazujú na TFT displeju o veľkosti 2,4 palca a rozlíšením 320x240 obrazových bodov. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Vďaka integrovanej pamäte 4 GB môžete nahrať do prístroja veľké množstvo multimediálneho obsahu. Ak pre vás napriek tomu bude táto kapacita nedostačujúca, môžete ju ešte rozšíriť pomocou MicroSD karty. Vo výbave nechýba ani zabudovaný mikrofón, vďaka ktorému je možné prehrávač používať aj ako diktafón, či FM rádio pre počúvanie vašich obľúbených rozhlasových staníc, dokonca ani Bluetoth.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Farebný TFT
Uhlopriečka 2,4 "
Rozlíšenie 320x240 pixelov

Batérie:
Výdrž batérie 10 hodín
Vstavaná Li-pol

Pamäť:
Veľkosť 4 GB

Podporované formáty:
Audio: MP3, WMA, OGG, APE, FLAC, WAV
Video: AVI, RM, RMVB, WMV, FLV, 3GP, ASF
Foto: JPEG, BMP, GIF, PNG, TIF
Text: TXT

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman BT 24 4GB.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií