Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

MPman MP 10 čierny

Zobraziť katalóg
MPman MP 10 čierny
4,2 47 hodnotení
MP3 prehrávač bez vnútornej pamäte so slotom na MicroSD kartu, hlinikové puzdro so sponou, vstavaná batéria
Kód:  MPM002 Produktové číslo:  MP 10 WOM black

MPman MP 10 čierny

Spoločnosť Mpman vynašla v roku 1997 prvý prenosný MP3 prehrávač. Od tej doby sa ich ponuka značne rozšírila a predávajú okrem MP3/MP4 prehrávačov aj veľa ďalšej elektroniky ako sú prenosné DVD prehrávače, Hifi systémy, rádiá, diktafóny, HD videokamery a HD prehrávače.

Kompaktný MP3 prehrávač MPman BT 10 s elegantným dizajnom a veľmi malým telom. Vychutnajte si perfektný a čistý zvuk vašej obľúbenej hudby v takto miniatúrnom tele po dobu až 5 hodín.

Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Už žiadne komplikované nahrávanie piesní do zariadenia. Tento miniatúrny MP3 prehrávač totiž nemá a ani nepotrebuje vlastné interné úložisko, jednoducho si na MicroSD kartu nahrajte svoje obľúbené piesne a vsuňte ju do prehrávača.

S hmotnosťou iba 16 gramov, miniatúrnymi rozmermi a hliníkovým puzdrom so sponou je tento MP3 prehrávač úplne ideálny pre všetkých športovcov, ktorí hľadajú jednoduchosť a praktickosť.

Parametre a špecifikácia:

Displej:
Žiadny

Batérie:
Výdrž batérie 5 hodín
Vstavaná Lí-pol

Karty:
MicroSD, max. 32 GB

Podporované formáty:
MP3

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sluchátka asi nejsou v příslušenství? Díky

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať akú micro SD by som mala objednať pre túto MP3. Poprosím najlepšie link do komentáru :) Ďakujem

Micro SD pasuje i do Notebooku?

Dobrý večer,jak dlouho se Mp3 nabijí?

jak se to dobíjí? Musí se. Kupovat baterka?

Diskusia a poradňa k MPman MP 10 čierny
Príslušenstvo pre MPman MP 10 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MPman MP 10 černý.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií