AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB

Zobraziť katalóg
MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB
5 1 hodnotení
Bluetooth Micro Dongle USB
Kód:  FZ191o Produktové číslo:  BT2-USB-020R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB Predaj skončil

MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB

Neuveriteľne miniaturní USB Bluetooth adaptér pre pripojenie mobilného telefónu alebo iného zariadenia cez Bluetooth rozhranie k počítaču alebo notebooku.Jednoducho ho použijete aj pre komunikáciu s PDA, pre pripojenie klávesnice, myši, joysticku alebo tlač na Bluetooth tlačiarni.Môžete aj telefonovať s bezdrátovou HF sadou přes počítač (PC2PC call).Adaptér ponúka trikrát vyššiu prenosovú rýchlosť oproti svojej predchádzajúcej verzii.

Pri zapojení do USB portu vykukuje iba cca 1 cm, čo uvítajú hlavne majitelia notebookov.Adaptér ďalej ponúka široké množstvo profilu pre komunikáciu s ostatnými zariadeniami.Zároveň podporuje až sedem zariadení, ktoré sú v jeho 10 metrov dosahu (vo voľnom priestore).

I keď komunikuje na rovnakej frekvencii 2,4 GHz ako WiFi zariadenia, nekoliduje s nimi a má odolnosť proti rušeniu v týchto bezdrôtových prostrediach 802.11b/g.Ľahko si tiež vytvoríte lokálnu bezdrôtovú sieť medzi dvojicou vašich počítačov.Skúste to bez drôtu aj vy.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie
Bluetooth Ver.2.0 EDR
Zbernice USB 2.0

Rýchlosť:
Až 3 Mbps

Dosah:
10m

Napájanie:
5 V z USB

Anténa:
Micro srip
Výkon:+7 DBm

Frekvencia:
2,4 ~ 2,4835 GHz (2,4 GHz ISM Band)

Modulácia:
FHSS

Trieda výkonu:
Class 2

Obsah balenia:
MSI Bluetooth EDR Micro Dongle
CD so SW
Návod

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky bluetooth adaptéry

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií