Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI GE70 2PL-412CZ Apache

Zobraziť katalóg
MSI GE70 2PL-412CZ Apache
5 5 hodnotení
Notebook - Intel Core i7 4710HQ Haswell, 17.3 "LED 1920x1080 antireflexná, RAM 8GB DDR3L, NVIDIA GeForce GTX 850M 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD/RW, WiFi 802.11 ac, Killer LAN, Bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0, webkamera, čítačka kariet, 6-ti článková batéria, Windows 8.1
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NB068n1j2 Produktové číslo:  GE70 2PL-412CZ Apache

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI GE70 2PL-412CZ Apache

Veľmi výkonné notebooky MSI radu GE70 Apache patrí medzi to najlepšie, čo je momentálne v gaming segmente dostupné. Vynikajú špičkovou hardvérovou výbavou, kvalitným kovovým spracovaním a mnohými rôznymi špecialitami, ktoré sú vyvinuté špeciálne pre náruživých hráčov počítačových hier, ktorí svoje herné železo chcú mať neustále pri sebe či už doma, na LAN párty s kamarátmi či na dovolenke.

Hráčom doma i na cestách

Oproti obvyklým robustnom 17,3 " herným notebookom je rad GE70 Apache až neuveriteľne tenká a ľahká . S váhou iba 2,7 kg a hrúbkou 3,9 cm si zahráte vaše obľúbené kôstky naozaj kdekoľvek.

Poriadna grafika

Čo by to bolo za herný notebook bez poriadnej grafickej karty? Preto v MSI GE70 nenájdete nič iné ako zástupca najnovšej generácie grafických kariet, model nVidia GeForce GTX 850M prinášajúci oproti predchádzajúcej generácii až o 75% vyšší výkon pri nižšej spotrebe.

Spoľahlivú prevádzku

Dobré chladenie herného notebooku je rovnako dôležité ako jeho výkon. Sofistikovaný systém chladenia Cooler Boost efektívne as minimálnou hlučnosťou odvádza teplo z kľúčových komponentov a zvyšuje tak ich výkon a predlžuje životnosť.

Všetky vychytávky pokope

SteelSeries predstavuje aplikáciu, ktorá konečne spája všetky nastavenia často využívaných funkcií dokopy na jednom mieste . Klávesy Windows boli presunuté na pravú stranu, aby nedochádzalo k omylnému stlačení počas akčných situácií.

Doslova nezastaviteľný

V krásnom kovovom šasi sa ukrýva ten najvýkonnejšie súčasný hardvér na čele s procesorom generácie Haswell , Starostlivo vyladený inžiniermi spoločnosti MSI.

Pri hraní tých najnovších herných flákať súčasnosti na najvyššie detaily sa vám bude tajiť dych napätím a často si budete pripadať ako by ste sa ocitli priamo v onom hernom svete.

Vďaka možnosti pripojenia dvoch externých monitorov k notebooku sa vám otvárajú ďalšie možnosti jeho využitia. Získate naozaj priestrannú pracovnú plochu ideálne pre poriadny multitasking.

Špičkový v každom detaile

Medzi ďalšie malé, hoci veľmi užitočné, vychytávky patrí nezávislý audio zosilňovač navrhnutý špeciálne pre herné slúchadlá, ozvučenie od značky Dynaudio, vďaka ktorému neprepočujete žiadneho nepriateľa a profesionálne sieťové riešenie Killer E2200 minimalizujúci lagy pri hraní.

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4710HQ Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
17,3" Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4710HQ Haswell Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,5 GHz (3 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!

Grafická karta

Typ grafickej karty
Dedikovaná Hotovo!
Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
640× Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 850M Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
2 Mpx Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
4 400 mAh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,7 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, VGA Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
Optická mechanika
DVD Hotovo!

Rozmery

Šírka
418 mm Hotovo!
Hĺbka
269 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

, zakúpil som si u vás notebook MSI GE70 2PL Apache, teraz odo mňa pýta aktivačný kód od Windows 8.1 ktorý bol pred-inštalovaný v notebooku. Windows nie je časovo viazaný a keď som si ho raz kúpil s notebookom tak nechápem prečo toto píše. Na obale ani v žiadnom papieri product key nie je napísaný.

Diskusia a poradňa k MSI GE70 2PL-412CZ Apache
Príslušenstvo pre MSI GE70 2PL-412CZ Apache Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GE70 2PL-412CZ Apache. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GE70-2PL 412CZ Apache. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI GE70-2PL 412CZ Apache.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií