Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MSI NIGHTBLADE DVD MB Z87 + PSU 600W + chladič CPU

Zobraziť katalóg
MSI NIGHTBLADE DVD MB Z87 + PSU 600W + chladič CPU
Mini PC - 600W 80PLUS Gold, Z87I GAMING, 2x DDR3 3000, DVD-RW slim, 3.5 "/ 2.5"/2x mSATA, 6x USB 3.0, WiFi, GLAN, Bluetooth 4.0, DVI, DP, HDMI
Kód:  EF875c Produktové číslo:  NIGHTBLADE-001BEU-BSX

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI NIGHTBLADE DVD MB Z87 + PSU 600W + chladič CPU Predaj skončil

MSI NIGHTBLADE DVD MB Z87 + PSU 600W + chladič CPU

Štýlový herný počítač Nightblade od spoločnosti MSI je zariadenie určené pre herné nadšencov, ktorí nechcú robiť kompromisy medzi výkonom a veľkosťou. Robustný a stabilný case má objem iba 16 litrov, aj napriek tomu dokáže pojať aj tú najvýkonnejšiu grafickú kartu ako napr NVIDIA GeForce GTX780 alebo AMD R9 290x. Povrch z brúseného hliníka a znakom draka na čelnej strane efektívne dopĺňa madlo pre jednoduché prenášanie. Vnútro skrine ponúka inteligentné rozloženie pre maximálnu efektivitu pri ochladzovaní výkonných komponentov . Počítač je typu Barebone a tvorí ho nutný základ v podobe štýlovej skrine, základné dosky a výkonného zdroja pre stabilnú a bezproblémovú prevádzku.

Základ zostavy tvoria kompaktný (mini ITX), leč výkonná základná doska MSI Z87I zo série GAMING . Použité súčiastky pochádzajú zo série Military Class , Tak aby vydržali prevádzku aj v extrémnych herných podmienkach. Ostatné komponenty osadíte behom okamihu vďaka ľahkému prístupu dovnútra skrine. Doska podporuje moderné procesory Intel pre socket 1150 . Dvojica slotov pre rýchle pamäte DDR3 dokáže pojať moduly s frekvenciou až 3000 MHz a pre grafickú kartu je k dispozícii slot PCI-Express x16. Nechýba ani integrované BlueTooth a modul WiFi pre bezdrôtové pripojenie k internetu.

Na čelnom paneli sa okrem dvoch USB 3.0 konektorov a audio vstupu a výstupu nachádza aj tlačidlo pre pretaktovanie , Ktorého stlačením dôjde k pretaktovania frekvencia procesora a pamätí až o 15% počas sekundy, bez toho aby ste potrebovali špeciálny softvér. Režim pretaktovania spoznáte podľa efektného, \u200b\u200bčerveného podsvietenia prednej strany skrine. Na LAN party sa stanete kráľom so sieťovou kartou Killer E2200 , Ktorá sama detekuje a zrýchli komunikáciu pri hraní hier, takže budete vždy o krok vpred pred vašimi súpermi. S herné zostavou MSI Nightblade teda dosiahnete skvelých herných výsledkov v akejkoľvek bitke.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Bez procesora Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Typ zostavy
Herný, Konfigurovateľný (Barebone) Hotovo!
Socket
Intel 1150 Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
PCI Express x16 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Herný, Konfigurovateľný (Barebone) Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Bez procesora Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
PCI Express x16 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Optická mechanika, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini ITX Hotovo!

Zdroj

Zdroj
600 W Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
6 × Hotovo!
Grafické
DVI, HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
eSATA, LAN, PS/2, S/PDIF optický výstup Hotovo!

Skrinka

Šírka
175,7 mm Hotovo!
Výška
277,3 mm Hotovo!
Hĺbka
345,8 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,6 kg Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
MSI Nightblade Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI NIGHTBLADE DVD MB Z87 + PSU 600W + chladič CPU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI NIGHTBLADE DVD MB Z87 + PSU 600W + chladič CPU.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií