AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

MSI Z97 MPOWER MAX AC

Zobraziť katalóg
MSI Z97 MPOWER MAX AC
4,8 4 hodnotení
Základná doska Intel Z97, 3x PCIe x16, DDR3 3300, SATA III, M.2, USB 3.0, Intel GLAN, WiFi, HDMI, DisplayPort, 8ch audio Audio Boost, ATX, sc1150
Kód:  AA392w4 Produktové číslo:  Z97 MPOWER MAX AC

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI Z97 MPOWER MAX AC

Spoločnosť MSI hrdo predstavuje jednu z najlepších základných dosiek pre Intel Haswell, Haswell Refresh a budúci rad Broadwell . Hravo splní tajné priania aj tým najväčším ladičom výkonu a navyše je symbolom prémiových vlastností . MPower MAX s prívlastkom AC totiž disponuje nielen čipovou sadou Intel Z97 , ale aj bezdrôtovým pripojením štandardu 802.11ac . Kombinácia tejto dosky a moderného procesora vám poskytne doteraz nepoznaný výkon s natívnou podporou pre rozhranie PCI Express 3.0 a využívanie operačnej pamäte na frekvencii až 3300 MHz.

Vyznačuje sa súčiastkami Military Class 4 , sadou integrovaných tlačidiel umožňujúcou bohaté funkcie pre pretaktovanie, celkom 8 SATA konektory, 3 sloty PCI Express x16 umožňujúcimi zapojenie tých najmodernejších grafických kariet a množstvom ďalších užitočných funkcií. Medzi veľké špeciality patrí špeciálny slot M.2 pre malé SSD disky, ktoré excelujú bezkonkurenčným výkonom. Perfektný zvukový zážitok vám dopraje kvalitný zvukový čip Realtek ALC1150. Zosilnené zvukové obvody a optimalizácia prejavu zariadia, že počujete v aréne každý výstrel aj kroky blížiacich sa protivníkov.

Zaujímavým rysom na doske sú aj tzv V-Check Points 2 , čiže konektory na meranie napätia na CPU a RAM pomocou klasického multimetra, čo ocenia zapálenější a skúsenejší overclockeri. Rozhodne nesmie chýbať ďalšia parádny výbava pre pretaktovanie - tlačidlá pre zapnutie, vypnutie i reset  dopĺňa aj možnosť rýchlo zmeniť BCLK po 0,1 MHz. Pre začínajúcich taktovačov je na doske známa funkcia OC Genie 4 , ktorá automaticky prispôsobí všetky parametre tak, aby používateľ dosiahol solídneho a stabilného navýšenie výkonu počas jedinej sekundy! OC certifikácia značí, že doska prešla prísnym 24hodinovým testom Prime95 .

Veľa času nastavovaním strávite v modernom prostredí UEFI Click BIOS 4 , ktoré je odeté do čiernožltých farieb. U mnohých rôznych štelovátok zaplesá vaše srdce blahom . Podporný softvér sa sústredí na podporné aplikácie do prostredia Microsoft Windows. Vykročte správnym smerom k zdolaniu nedosiahnuteľných frekvencií spoločne s jedinečným produktom spoločnosti MSI.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel Z97 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel Z97 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
3 300 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC1150 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi konektor Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, mSATA, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MSI Z97 MPOWER MAX AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z97 MPOWER MAX AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z97 MPOWER MAX AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z97 MPOWER MAX AC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI Z97 MPOWER MAX AC.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií